Johnson abiellus oma pikaaegse tüdruksõbra Lauren Hashianiga augustis. Toona jagati oma romantilisest pidupäevast vaid kahte pilti.

Näitleja tunnistab, et Hawaiil toimunud pulmad olid just sellised, millest ta alati unistanud on. The Rock avalikustas ka saladuse, kuidas suutis maailmakuulus staar oma pulmi terve maailma eest saladuses hoida. "Tahan tänada meie töötajaid, kes suurepärase tööga hakkama said. Minu kõige olulisem eesmärk oli saada täiesti privaatne pulm, seega ei palganud me ühtegi pulmakorraldajat ega ringkonnast väljaspool olevat inimest. Kõik, mida näete, on loodud oma käega, vaid töötajate ja pereliikmete poolt. Lõpptulemus oli vaimustav," tänas Johnson lähedasi, kes paari olulise päeva loomisele kogu südamest kaasa aitasid.

Näitleja intiimse hõnguga pulmad ei järginud ka tavapäraseid USA-le omaseid kombeid, mis laulatuse ehk veelgi isiklikumaks muutis. "Oma pulmas täitsin ma ise ka isamehe ja peiupoisi rolli. Mind on õnnistatud paljude meestega, keda oma sõpradeks nimetada ning käputäie nendega, keda lausa vennaks kutsun. Selkorral oli mul siiski vaja see teekond läbida üksi. Minu isameheks ja peiupoisiks olid lähedaste ja esivanemate hinged, keda meie seas enam ei ole. Terve päev tundsin nende meeste hingi endaga. Olen sellise juhtimise eest väga tänulik."

Laulatus viidi läbi tavapäratult varasel hommikutunnil, mis näitleja sõnul just tema perekonnale kombeks on. "Kell on 7:45 hommikul ja ma kõnnin altarini, et abielluda. Meile, Johnsonitele, meeldib teha seda just siis kui päike välja tuleb. Lisaks lubas varajane abiellumine mul oma peolauas hommikusi pannkooke ja vorstikesi süüa."

Ka lilleneiu rolli täitis näitleja tütar, kes rolli endale omase krutskiga täiendas. "Pulmapäeva lilleneiu. See on suur vastutus, selline mida Jazzy väga tõsiselt võttis. Mõned minutid enne laulatust tegin harjutuse temaga veel läbi. Avastasin, et tal oli kindel eesmärk lilli mitte rahulikult maha poetada, vaid õisi intensiivselt ja armutult visata, mida saatis ka kaval naeratus. Oo jaa, see on minu tütar!"

Nagu enamikel kõige tähtsamatel hetkedel, tuli ka näitleja pulmas ette viperusi, mis õnneks kiire lahenduse leidsid. Näiteks oli väike lilleneiu sedavõrd närvis, et jalad omavahel suisa sõlme läksid. "Kogu elevus ja rõõm lilleneiu rolli üle oli nii suur, et Jazzy koperdas ja kukkus, kui pidulikult altari poole kõndis. Kõik õied kukkusid korvikesest välja. Ometi ei hakanud ta nutma ja viivitamata hakkas õisi korvi tagasi panema. Peale seda kui olin tal aidanud tagasi jalgele saada, andsin juba 30 minutit hiljem talle pulmatordi kõige suurema tüki. See on just see, mida armastavad isad teevad, muudavad oma lapsed suhkrutornaadoks."

Pastor, kes pruutpaarile oma õnnistuse andis, on Johnsonite perekonda juba aastaid tundnud. "Meie laulatuse viimane õnnistus tütarde, pere ja pastoriga, keda juba aastaid tunneme. Aitäh, Jazzy, et terve õnnistuse aja küsisid sa mult pidevalt, millal me juba kooki hakkame sööma. Just see on minu tütar, mõtleb alati sellele patustamise einele."

The Rock tunnistab, et päev ilma meedia ja fotograafideta oli sügavalt hingeline. "Oleme sügavalt tänulikud kõigile, kes tegid väsimatult tööd, et sellest tuleks kõige ilusam ja hingestatum päev. Ei mingit meediat, ei fotograafe ega lärmi, lihtsalt meie ja meie perekond, kes kõik tõid endaga lõputut armastust, tuge, austust ja rõõmu."