Hiljuti tähistas Edgar Savisaar tänavu juba teist korda oma 70. sünnipäeva. Internetis levima hakanud piltidelt nägi aga kiiresti ära, kuidas endist poliitikut õnntilema läinud noored naised talle õrnalt kaela langesid ja isegi pisara poetasid. Näib, et ka kõrges eas on Savisaarel olemas see miski, mis naissugu kindlalt lähemale meelitab.

Juubelil köitis tähelepanu blond naisterahvas, kes Savisaart õnnitledes suisa pisaraid pühkis. Tegu on endise linnapea abi Oksana Jalakaga.

Pidu tuli nautima ka muusik Silvia Ilves, kelle sõnul on Savisaar äärmiselt helge ja rõõmsameelne inimene. Muusik on kindel, et sünnipäev oli kõigile külalistele positiivne elamus. "Minu silmis on ta suur mees, kes on Eesti heaks palju teinud ning tunnen tema vastu tänu, austust," kommenteeris Ilves Kroonikale.

Triin Lellep tunnistab, et ei suutnud pisaraid tagasi hoida, sest tegu nii suurepärase inimesega. "Ta ise on nii armas ja südamlik inimene. Mina nutsin Savisaare rinnal heldusest, sest see oli ilusaim pidu mu elus, kõige eestimeelseim, tegime Balti ketti ja lasti "Koitu" ja ilutulestiku Mul oli nii suur au talle laulda ja tundsin kuidas sain üheks Eesti rahvaga. Meil oli tõesti lahe ja mulle oli suur au saada seda kutset, olen aus."

Sünnipäevaks oli õnne tulnud soovima ka Olga Ivanova. Olga on üks väheseid, kes jäi Edgari kõrvale ka pärast Keskerakonnast lahku löömist ja oma valimisliidu loomist. Naine oli samuti üks neist, kes tihti linnapea kõrval koos vihmavarjuga seisis. Teatavasti põrus liit valimistel, Ivanova lahkus Keskerakonnast ja ka Riigikogu Keskerakonna fraktsioonist. Tema poliitilise karjääri tulevik on segane, naine märtsis toimuvatel Riigikogu valimistel ei kandideeri.

Hundisilma. 05.07.2020. Edgar Savisaar pidas teist korda oma 70 juubelit.

Peol lükkas Savisaare ratastooli poliitik Julia Sommer, kes on Eestimaa Ühendatud Vasakpartei esinaine. Möödunud aastal kandideeris Sommer nii Riigikogu kui ka Euroopa Parlamendi valimistel, kuid ei osutunud valituks.

Hundisilma. 05.07.2020. Edgar Savisaar pidas teist korda oma 70 juubelit.

Eelmisel aastal läks Savisaarest eetrisse mahukas portreesaade, kus võtsid sõna veel mitmed naised, keda endise poliitikuga seostatud on. Kokku on Savisaarel olnud kolm abielu (Kaire Savisaar, Liis Remmel (end. Savisaar)ja Vilja Toomast) ja lugematul arvul kuulujutte silmarõõmudest.

Savisaare soosikute nimekirjast on läbi aastate läbi käinud mitmeid vähem ja rohkem tuntud naisterahvaid. Kõige eredamalt on kindlasti meelde jäänud Erika Salumäe, Siret Kotka-Repinski, Katrin Siska, Moonika Batrakova (nüüd Parksepp) ja Jelena Valme.