Konkursi raames osalesid daamid kahepäevases treeningus, Go, Godess! stiliseeritud tervituspeol, show-lavastustel ning natuke aega jäi ka Westin Mission Hills Golf Resort & Spa basseinide nautimiseks. Osalejate meeleolust ja ettevalmistusest hoolitses Mrs Globe professionaalne tiim ning WIN heategevusfondi asutaja Dr. Tracy. Konkursi erikülalisena, treenerina ning žüriiliikmena tuli kohale ka Mrs Globe 2019 võitja Alisa Tulynina.Eestit esindas Elle Voksepp, kes sai Mrs Globe Classique litsensiomaniku produktsioonifirma Magic Monday Production Ltd eelvooru võitjaks.

Elle on sündinud 1960. aastal Tallinnas ning ta on õppinud raadiotehnoloogiat, õigust, ärijuhtimist ja kinnisvarahaldust. 1993. aastal avas Elle enda turismiagentuuri. Töö kõrvalt pühendab Elle palju aega oma perele ja pojale ning kasvatab tänasel päeval ka oma õetütart. Vabal ajal harrastab ta sporti, reisib üle maailma, koolitab koera ning aitab koerte varjupaika.

Elle oli konkursiks hästi ettevalmistatud, tema modellikõndimine oli kõrgelt hinnatud nii korraldajate kui konkurendide poolt. Sellise tulemuse on Elle saavutanud vaid mõne eratunniga Miss FashionTV Estonia 2018 Anna Birjukova käe all. Konkursi tähtsaks ürituseks sai Globe Awards preemiate jagamine, kus Elle Voksepp sai Optimist of the Year auhinda.

“Olen väga tänulik uue kogemuse üle, minu tegevus ei olnud kunagi selle moevaldakonnaga seotud. Top 15 on küll äge tulemus! Kõik naised olid nii erinevad ja huvitavad, me veetsime aega väga mõnusalt,” kirjeldas Elle.

Järgmine Eesti esindaja konkursile Mrs Globe Classique 2020 saab valituks Missis Estonia Classique finaal-show 'l Tallinnas 18. augustil. Riikliku finaali võitjal jääb aega ainult pool aastat, et tegeleda ettevalmistustega Ameerika maailmafinaaliks. Säravad daamid vanuses 45-65 aastat, kes soovivad ennast näidata ja proovile panna, võivad saata enda tutvustuse ja 5 pilti e-mailile missis@magicmonday.tv teemaga "Missis Estonia Classique 2019". Sobilikud kandidaadid saavad kutse live-castingule.