Ajakirja Kodukiri tänavuse ilusa kodu konkursi kodud olid isiklikud ja soojad, tõdes Evelin Ilves, lisades: “Mida aasta edasi, seda enam annab tooni taaskasutus, perekonna pärandile uue elu andmine ja selle väärtustamine. Julgelt pannakse kokku ja kõrvuti vana ja uus, vintage ja ultramoodne, eestimaine ja kaugetelt reisidelt toodu. See kõik moodustab kordumatuid tervikuid, mis kõnelevad avatud ja avara silmavaatega, sooja südamega inimestest. Need kodud, mis on ise tehtud, endale mõnusaks olemiseks kujundatud, hoiavad ja kasvatavad sinu energiat. Selliseid kodusid ei jäeta maha, need ongi meie aja kindlused.”

Kauneim kodu asub Harjumaal Murastes, kus Evelin ja Marko Tiirik renoveerisid endale elamiseks mõisa aedniku- ja valitsejamaja, kasutades paljuski loodussõbralikke materjale. Internetihääletusel sai rahva lemmikuks Marika Diževski ja Margus Kalamehe korter Tallinnas Sikupillis, romantilises stiilis kujundatud kodu. Vaata pilte Evelin ilvese külaskäigust sinna:
Ning kiika ka galeriid pidulikult tunnustustseremoonialt:

Võitjad:

Aasta Kodu peapreemia: Evelin ja Marko Tiirik Murastest.

Rahva lemmik: Marika Diževski ja Margus Kalamehe korter Tallinnas.

Hea tundega kodu preemia, Liis Neemla ja Kristo Kokk Tallinnast Kalamajast

Stiilse kodu preemia: Kelli Saaren ja Mart Roosimägi Tallinnast Kadriorust

Noore pere preemia: Lilian ja Margus Nõlvak Anijalt

Köögipreemia, Kerli Laubert ja Marek Manni Kiisalt

Kauni tekstiili preemia: Kristiina Rea Tallinnast Nõmmelt

Parima värvilahenduse preemia: Helene Vetik Tallinnast

Nutika vannitoa preemia: Kristiina Rea Tallinnast Nõmmelt

Aiapreemiad: Andres ja Helena Oselin Tallinnast; Maie Kesksaar Põlvamaalt; Marge Kolla Pärnumaalt.

Konkursi finalistidiplomid said Sigrid ja Vaido Absalon, Malle ja Erik Kull, Iris Liib Siplane ja Erki Siplane, Jekaterina ja Vladimir Potanin, Jake Rahnel, Kätlyn Rohtla ja Mark Lepik, Eve Arpo (keskkonnasäästlikult kujundatud korter), Liina Lankei (leidlikult kujundatud väikekorter), Ilona Litvinova ja Andrei Gapejev (stiilne kodu) ning Helina Andruškevitšus ja Janek Saljukov (retromööbli stiilne väärtustamine).