Uue kodu renoveerimine on paarile juba praegu maksma läinud üle 5,8 miljoni dollari, vahendab News. Olenemata summast ei oskaks aga keegi ilmselt oodata, kui värviline ja omapärase kujundusega korter tegelikult on.

Oma postituses tänas Hadid mitmeid disainereid ja loojaid ning oma ema, kes modelli sõnul aitasid tal koju luua just sellised nurgakesed, milles Hadid ja Malik oma peagi sündiva lapsega puhata sooviks.

Piltidelt võib näha, et köögis saab oma keha kosutada piljardipallidega, sest värviliseks võõbatud pasta kaunistab hoopis kapiuksi. Vannitoas võib nautida otse marmorseinale teibitud väljaande "The New Yorker" kaasi läbi aastate ning täpselt teisel pool ust on alati võimalik kasutada hiiglaslikku pastakat. Trepist tulles tasub samuti pilk pigem enda jalgadel hoida, sest pearinglus on seal ilmselt kerge tulema.

Vastupidiselt tavapärastele postitustele, kus kuulsused ise oma kodu tutvustavad, said Hadidi pildid hoopis ootamatult eriti terava kriitika osaliseks. "Gigi Hadidi värvitud pastauksed rikkusid mu päeva ära," tunnistab üks Twitteris. "Kes tahaks rääkida Gigi Hadidi koledast majast," pakkus ka teine rõõmsalt. "Mind rahustab asjaolu, et Gigi Hadidi maja nii kole on," tunnistab ka kolmas ausalt. "Gigi Hadidi hirmus sisekujunduslik maitse jahmatas mind ikka korralikult."

"Mind ajab segadusse see, et megarikas Gigi Hadid otsustas oma kodu kujundada nagu õpilaselamu," kirjeldas üks oma nägemust. "Gigi Hadidi sisekujunduslikud oskuses on tõestus sellele, et ilusad inimesed peaksid olema lihtsalt ilusad," jagas teine eriti karmi hinnangut. "Iga pilt, mida Gigi Hadid oma kodust jagab, on eelmisest kordades hullem ja näitab, et rikkad inimesed ei ole alati hea maitsega inimesed," tõdes järgmine. Leidus isegi keegi, kelle hinnangul võib pärast Hadidi kodu nägemist suisa teraapiat vajada.