"Aastal 1874 ehitati siia tall, sada aastat hiljem saun ja nüüd juba rohkem kui kümme aastat kolikambriks olnud ruumid said endale uue tähenduse," sõnab Siret. "Magamistuba mahtus täpselt neljaruutmeetrisesse leiliruumi."

Kuna esimest korrust tehes tuli hea hoog sisse, võttis tegus paar ette ka laepealse. Seal tegid "peavalu" kõverad seinad.

"Iga kihiga sirgestame pinda. Aeg-ajalt tuli õues "karjumas" käia, et frustratsiooni välja elada. Talv õnneks rahustab hasarti," naerab Siret.

Seedrid jätkavad nõustamist ja seminare Eestis. Kodu-eri lugejatele annab Siret paar juhist õppimiskoha tarvis lastele, kes distantsõppele suunduvad. Näiteks võiks laud olla võimalikult lähedal loomulikule valgusele, kuid nii, et laps ei istuks seljaga ukse poole.

"Ei ole hea õppida ka näoga seina poole, mõtlemine jääb kinni," ütleb Siret. "Ja hea, kui laps õpib alati ühe laua taga, see aitab keskenduda. Õpilaud ei pea olema suur, teine laud olgu mängude ja muu tarvis. Kui täiendav arvutilaud lapsetuppa ei mahu, siis paigutage see elutuppa."