Kodumaisel muusikamaastikul hinnatud Sagadit jäävad igatsema endised bändikaaslased ja head sõbrad Andrus Kerstenback, Mikk Targo, Jaanus Nõgisto ning paljud teised, kes meest Facebookis heade sõnadega meenutavad.

Mikk Targo sõnul oli Marius lahe bändikaaslane ning tema diskosid peab mees siiamaani maailma parimateks.

Mariuse disko-partner Urmas Gulf Pedra on muusikule tänuvälgu võimaluse, et sai kuu aega nautida Magnetic Bandi bassimängijana Krimmis ehedat poppiidoli värvikat elu.

Ruja kitarrist Jaanu Nõgisto meenutas: "Marius oli esimene bassimängija, kellega ma 7nda klassi poisina bändi tegin. See bänd mängis ainult tema kodus Ravi tänaval, Creedence Clearwater Revivali lugusid."

Kümme aastat Grapsi kõrval veetnud kitarrist Sulev Kuusik ütleb, et Marius oli ta lähedane sõber ja hea bändikaaslane läbi kümne aasta.

Bändi Monstrum laulja Riho Kuub meenutab aega, kui proovi tulles oli Marius basskitarriga mingi õnnetus juhtunud: "Nimelt häälestas ta oma Hofneri, mille ta Saksamaalt tõi, kodus häälde ja kael ei pidanud survele vastu - see purunes. Pilliparanduse geenius Toivo Aare, kes kõigile Eesti trummaritel trumme tegi, liimis kaela kokku ja show läks edasi."

Monstrumi trummari Andrus Kerstenbecki sõnul tuli Marius proovi ja ütles: "Poisid, muusikat on vaja teha!"

Heino Maripuu pani Mariuse järgi enda pojale nime ning nüüd on lisaks pojale jäänud mälestuseks talle viimane disko koos Gulfiga.

Vaata nostalgilisi pilte Marius Sagadi bändiaegadest: