Kui valimisdebattide ajal tekkis väga palju küsimusi, millele isegi poliitikud ei osanud vastata, siis Anu Saagim otsustas raadioeetri vahendusel appi tõtata. Esimesena helistas saatesse üks noor naisterahvas, keda vaevamas küllaltki päevakajaline probleem: "Mure on see, et meeskolleegid töö juures ahistavad mind mingis mõttes. Nad enda arust teevad komplimente, mis pole tegelikult komplimendid. Tahaks neile kuidagi märku anda, et see ei ole okei ja nad võiksid lõpetada."

"Juhhuu! See küsimus mulle väga meeldib. Kusjuures me just eile arutlemise sel teemal ja loomulikult Eestis on praegusel hetkel see küsimus väga aktuaalne," viitas Saagim nii Taavi Rõivase kui ka Laura Kõrgemäe ümber lahvatanud skandaalidele. "Üle terve maailma on ju nüüd naised ühendanud jõud ja räägivad sellel teemal päris avalikult ja kõva häälega. Aga mis siis teha? No ma ei tea. Näiteks väga populaarses menuseriaalis "Seks ja linn" üks kaunitar, kui ta kõndis mööda tänavat ning ehitajad ja töölised vilistasid või tegid märkusi, et sooviks temaga seksida, siis ta lihtsalt pööras ringi ja läks meeste juurde ning ütles, et "Noh, võtke kätte ja andke tuld!". Arvan, et selliste meeste suhtes, kes on pisut agressiivsed ka varjatud moel, ei tasuks selga neile pöörata. Võib-olla tasukski juurde minna ja küsida: "Mis sul viga on?". Arvan, et selline otsekohene suhtumine ja n-ö sarvedest kinni võtmine lahendab tihtipeale olukorra."

Saagim nentis, et kui antud juhul on tegemist naise otseste ülemustega, võiks ta kutsuda mehe kohvile väljapool töökeskkonda ja rääkida temaga rahulikult kui inimene inimesega, mitte nagu alluv ülemusega. Lisaks soovitas bravuuritar valetada, et tal on kallim olemas: "Kui sul isegi ei ole suhet, siis valeta, et sul on. Ütle, et sa oled õnnelikus suhtes ja sul on kõik hästi. Ütle, et sa lihtsalt tunned ennast ebamugavalt, sest sa oled väga tagasihoidlik ja siivas ja arglik naisterahavas, et see pisut häirib sind. Aga tee seda hästi positiivses ja sellises võtmes, et see ei solvaks teist inimest. Kui sa talle seda pisut krõmpsimalt või nähvakalt ütled, siis nad loomulikult solvuvad kergesti ja ei anna andeks ka." Saagim lubas, et kui tema antud nõu ei toimi, siis võib murelik raadiokuulaja uuesti helistada ja ta mõtleb järgmiseks korraks veel parema nipi välja.

Eile teatas teleuudiste juht Liisu Lass, et "Aktuaalse kaamera" uudisteankur Kadri Hinrikus lahkub ERR-ist. Naljahambad asusid koheselt ironiseerima, et kas ERR lasi Hinrikuse lahti, et tema asemel Saagim tööle võtta, ent nii siiski lood ei ole: "Anu Saagim ei ole Vikerraadio uus saatejuht, vaid osales hommikuprogrammis külalisena ning kutsume ta jälle, kui kuulajatelt on kogunenud piisavalt palju küsimusi," seletas Publikule Laura Teder Vikerraadiost.

Lisaks ahistamise vastu lahenduse leidmisele, arutles Saagim ka kadeduse üle ning andis hinnanguid, kas Eesti on õigusriik. Hea lugeja, kuidas sina Anu Saagimi nõuanderubriigiga rahule jäid?