Vere ja Depp jaoks püsiva vigastusega lõppenud intsident leidis aset 2015. aastal Austraalias, "Kariibimere piraatide" ja Amber Heardi renditud peenes elamises, vahendas The Sun.

Kohtus näidatud pildil on näha katkist vaheseinaklaasi ning köögipõrandla verepiisku. Deppi mahalõigatud sõrmejupi leidis hiljem tema varahaldur. Deppi ja Heardi tüli tekitas 90 000 euro suuruses kahju.

Depp ja Heardi vaheline tüli oli täis ohtrat alkoholi ja joomingut. Depp süüdistab endist abikaasat tema sõrme rikkumises, kui ta viskas teda viinapudeliga. Heard aga ütleb, et mees lõikas sõrme, kui ta viskas telefoni vastu seina puru.

Pilte verisest köögist ja teistest asitõenditest saab vaadata SIIT.

Londonis toimunud ülemkohtu istungi ajal tulid avalikuks järgmised detailid:

  • kohtule näidati fotot verisest köögist, kus Deppil sõrmeots maha lõigati
  • endine varahaldur Ben King rääkis, et leidis sõrmejupi, kui ta saadeti elamist koristama
  • ta ütles, et veri oli kõikjal ja majapidamine oli segamini
  • paar korraldas 90 000 euro väärtuses kahju
  • King märkas Amber Heardi kätel vigastusi, kui naine lahkus Austraaliast
  • Depp jättis pärast iga tüli naisele kirja, paludes, et nad seda enam ei teeks
  • Heard süüdistas Deppi, kes püüdis nende kodus naise nime uriiniga kirjutada
  • King nimetas Heardi suhtes agressoriks, kes pidevalt Deppi kallal noris
  • paar tülitses nagu "koolilapsed" ja Amber Heard jõi õhtuti kaks pudelit veini
  • Depp saatis Amberi assistendile sõnumi, kutsudes naisnäitlejat saastaks


Ben King teadis enne elamist koristama minnes, et Johnny Depp on sõrme lõiganud, sest vahepeal mainiti, et sõrmejupp võib kuskil olla. Hiljem ta leidiski nahajupi baarialalt, kui ta seda koristas.

"Baaris oli kõige enam verd. Veretilgad olid teisele korrusele minevatel trepiastmetel, vereplekid olid magamistoas, peamiselt ühes magamistoas," ütles Ben King.

Kohtus on varasemalt räägitud sellest, kuidas Johnny Depp kirjutas verise sõrmega peeglile "ma armastan sind". Pilti peeglist näidati ka kohtus.

Väite, nagu oleks Depp majja urineerinud, lükkas endine varahaldur ümber. Tema maja koristades uriini kuskil ei näinud.

Johnny Deppi kaitseks astus tunnistajapingis välja ka teine näitleja varahaldur Kevin Murphy. Murphy kuulis ühel korral, kuidas Amber Heard olla käskinud detsembris 2015 end näkku ja kehasse lüüa, nii et nende voodi läks katki.

Murphy rääkis, kuidas Heard osutas maas olnud valgele juuksetutile ja ütles, et Depp tõmbas selle välja. Pilte juuksetutist, katkisest voodist ja Amberi viga saanud näost on varem kohtule näidatud.

Aga Kevin Murphy ei ole Heardi kunagi selliste vigastustega näinud.

Kui paar jäi 2015. aastal Austraaliasse sisenedes koeri sisse smugeldades tollis vahele, siis päästis neid vangiminemisest vaid ametnike lahkus. Murphy tunnistas kohtus, et Amber Heard palus Johnnyl smugeldamise süü enda peale võtta ning lisas, et Heardil oli nende suhtes kontroll ja võim.

57-aastane Depp on esitanud kaebuse ajalehele The Sun, sest väljaande pealkirjas on nimetatud teda naisepeksjaks, kui hakkasid levima jutud, et Depp on tollase abikaasa Amber Heardi vastu füüsiliselt vägivaldne. Deppi sõnutsi on need väited haiged ja täiesti valed.

Videos on toodud ka mitmed kohtus esitatud asitõendid koos peeglile kirjutatud sõnumitega ja segamini elamisest.