KUUMAD KAADRID: Tanel Padar näitas kossuhallis uut pruuti, Tomi Rahula juba vana

Kalev/Cramo - Liepaja Lauvase korvpallilahingut olid 2012. aasta jaanuaris vaatamas ka popstaarid Tanel Padar (31) ja Tomi Rahula (35) oma silmarõõmude Kristel Mardisoo (23) ja Anni Pohlakuga (25).
Loe edasi...

FOTOD: Tanel Padar lakkus oma uut pruuti

Martin Dremljuga

Monoteatris esietendus 2012. aasta kevadel "Vanaisa" ja pärast läks suureks peoks. Seal, kus on pidu, on kohal ka Tanel Padar. Etenduse eel aga Tanelil ja tema uuel kallimal Kristel Mardisool nii hästi ei läinud, sest noorpaar pidi lavastust eraldi isekohtadelt vaatama.
Loe edasi...

FOTO: Tanel Padari ja Kristel Mardisoo tuline armuleek põleb endiselt

TANTSUPARADIIS – Trikkide ööEsmakordselt esines ööklubi laval 2 kordne rekordiomanik Guinnessi rekordite raamatus , paljude rahvusvaheliste konkursside ja festivalide tšempion – trikimeister ja illusionist – Juha Kurvinen Soomest, kelle programmi erinumber oli töötava mootorsaega žongleerimine!Õhtu peavõrgutajad olid DJ Deniss KarabljOFF ja DJ Sonic.

Tundub, et põline naistemees Tanel Padar on lõplikult taltsutatud, sest tema viimase aja pruudi Kristel Mardisoo suhtes tunduvad armuleegid endiselt lõõmavat.
Loe edasi...

VIDEO: Lõbus Tanel Padar kiidab oma pruuti: vaadake, kui ilus ta on!

Delfi kaamerad püüdsid 2013. aastal Estonias mikrofoni ette rokkar Tanel Padari ja tema kaaslanna Kristel Mardisoo, et pisut aastapäevajuttu rääkida.

Tanel Padar: olen alati tahtnud saada heaks isaks

viitri ja tuhvlitega Tanel tunneb end hästi Sinusoidi stuudios, kus on valminud tema lugu „Jõesäng” koos Ott Leplandi ja Jalmar Vabarnaga.

Tanel Padar on rahulikum kui kunagi varem, roki asemele hiilib vaikselt bluus, koolis läheb juba lihtsamaks ning isegi päris maha rahunemine ja perekonna loomine ei tundu enam täiesti võimatu.
Loe edasi...

Tanel Padar tahaks pruudiga rohkem aega veeta: kui tulen koju, siis ta juba magab, kui lahkun, siis ta veel magab...

Tanel Padar paljastas Kanal2 uues jutusaates "Laula mu laulu", et tunneb enim uhkust selle üle, et ta on artist, kes kirjutab oma muusikat ise ning peab oma elutööks ansamblit The Sun. Palju isiklikumat laadi küsimustele vastates kergitas ta aga saladuskatet sellelt, millised olid tema vanemate omavahelised suhted ning mida tunneb ta oma praeguse pruudi, Kristel Mardisoo, vastu.
Loe edasi...

Tanel Padari kallim Kristel Mardisoo: teadlik valmistumine pisipere saamiseks on tänapäeva kõige hirmsam katk

Tanel Padar ja Kristel Mardisoo

Kroonika kaanestaarideks on Tanel Padar (34) ning tema kallim Kristel Mardisoo (25), kes jagavad ajakirja veergudel oma eraelu intiimsemaid tahke.
Loe edasi...

FOTOD: Sama armas ja kallis kui Eestimaa! Tanel Padar vihtus silmipimestavalt kauni pruudiga ennastunustavalt tantsu

Tanel Padar ja Kristel Mardisoo

Avaliku elu tegelasi näeb kaamerate ees harva oma õrnemaid tundeid välja näitamas. Juba mitu aastat ühist elu elavate Tanel Padari ja Kristel Mardisoo puhul aga paiskas lembust ja flirti igasse imakaarde, eriti kui tants lahti läks ning paarike lõbusas meeleolus keerutama asus.
Loe edasi...

FOTO: Unine Tanel Padar sai pruudilt salapäraselt piraka kingituse

Hommikuselt uniste silmadega nunnusse pidžaamasse ja pehmetesse sussidesse riietunud Tanel Padar sai oma pruudilt Kristel Mardisoolt vägeva kingituse. "Happy B-Day to meeeeee:))) thanks honey," postitas Padar oma Instagrami.
Loe edasi...

Tanel Padar: lastele peaks eeskujuks olema nende vanemad, mitte rokkstaar

Tanel Padar&TheSun.

"Mulle on ette heidetud, et olen eeskujuks ja vaadaku ma ette mida teen, aga ma arvan, et lastele peaks eeskujuks olema nende vanemad, mitte rokkstaar," räägib muusik Tanel Padar tänases Naistelehes, et ta ei arva, et tema pöörane minevik kuidagi noortele fännidele mõjunuks.
Loe edasi...

PÄEVA KOMM: Vähemalt pool presidendi autasust kuulub Kristel Mardisoole selle eest, et ta Tanel Padari on suureks kasvatanud

Fotostend EV97

Rokkmuusik Tanel Padar on üks neist kultuuritegelastest, kes on tänavu üks presidendi Valgetähe teenetemärgi kavaleridest. Kahtlemata on ta selle ära teeninud nii Eurovisiooni lauluvõistluse võidu, heategevuslike algatuste kui ka näiteks keskkooli lõpetamise eest, kuid ühe Publiku lugeja meelest kuulub vähemalt pool presidendi autasust ka Kristel Mardisoole.
Loe edasi...