Peeter Ristsoo oli enda sõnul lausa osaliselt vastutav selle eest, et Toomas Hendrik Ilves Eesti president täna on. Nimelt tutvustas just tema oma ülemustele raadios Vaba Euroopa New Yorgis noort Ilvest, kes aastaid hiljem tänutäheks Eestisse kolinud Ristsoo välisministeeriumisse tõlgiks tööle võttis.

Lisaks võlgneb Ilves veel ilmselt Ristsoole ühe asja: moe kanda kikilipsu, mis tänaseks just Eesti presidendi kaubamärgiks saanud. Nimelt meeldis Ilvesele Ristsoo kikilipsukandmismood ning ta meenutas TV3le ükskord intervjuud andes, kuidas mäletab Ilvest arutlemas, et ehk peaks temagi oma sel hetkel vaid paari kikilipsu sagedamini kandma...

2009. aastal viimati Delfile intervjuu andnud Ristsoo rääkis nalja ja napsu armastava mehena heatujuliselt Õllesummerist, sõnades, et püsikäija ta küll pole, ent sattub sinna sageli, kui põhjust on: "Ma ei tule siia niisama töllerdama."

Ristsoo tegi 2005. aastal Raul Velbaumi, Hillar Kohvi ja Ryan Angelosega ka saadet Pimp TV, mis otse kurikuulsas Valli baaris toimunu vaatajateni tõi. Rämeda ja kõlvatu huumori poolest tuntud saade peletas kaabeltelevisioonist eemale reklaamiandjad ning pidas vastu vaid aasta. Saate "worst of" ehk halvimad palad jõudsid ka DVDle.

Toome Sinuni ühe klipi AS Santenor edastatud kanalist: