Vaata lennujaama saabumist:

On teada, et prints viibib Eesti kõige kallimas hotellis Kolm Õde, kus tema vanaemagi kuninganna Elizabeth II Eestit väisates ööbis.

Visiidi esimesel päeval toimuva avaliku tseremoonia käigus asetab prints Harry pärja Vabadussõja võidusamba jalamile. Pärast tseremooniat osaleb prints riigikogus toimuval vastuvõtul, kus ta kohtub valitsuse ja riigikogu liikmetega, samuti haavata saanud Eesti sõduritega, kellest mitmed on viibinud ravil üheskoos Briti sõduritega Suurbritannia Headley Court´i kliinikus.

Printsi Eesti-visiidi ajakava:

16. mai:

Kell 16:15 toimub pärja asetamine Vabadussõja võidusamba jalamile
(Vabaduse väljak). Juures viibivad ka kaitseminister Sven Mikser ja kaitseväe juhataja Riho Terras.

17:40 toimub printsil vastuvõtt riigikogus, kus ta kohtub valitsuse ja riigikogu liikmetega ning Afganistanis haavata saanud Eesti sõduritega.

17. mai:

Kell 08:00-11:00 Prints Harry kohtub president Toomas Hendrik Ilvesega, kui ta külastab Eesti kaitseväe iga-aastast õppust Kevadtorm, mille käigus tänab prints Eesti kaitseväge nende julguse ja pühendumuse eest Eesti ja Briti vägede ühismissioonil Afganistanis.

Vaata heinamaad Kanepi alevikus, Põlgaste külas, kus maandub homme varahommikul printsi helikopter:

Visiit Eestisse toimub Ühendkuningriigi valitsuse toetusel ning seda korraldab Briti välisministeerium.

Kõike seda saate jälgida Delfi kaamerapildi ja otseblogi vahendusel, kuhu ilmuvad kõik visiidi värskemad uudised ja melu nii pildis kui ka sõnas!