Kolmapäeval toimus järjekordne kohtuistung seoses Jana Kase ekskallima Arvi Aigro sooviga määrata Kasele lähenemiskeeld. Lauljanna vastu algatatud kohtuasjas nõuab mees nõuab suhtlemis- ja lähenemiskeelu rakendamist, enda au ja hea nime teotamise lõpetamist ning avaliku vabanduse esitamiseks kohustamist.

Jaanuaris alanud istung kuulutati kinniseks, mistõttu saalis räägitut avaldada ei ole võimalik.

Paar päeva tagasi postitas Jana Kask pildid enda Facebooki kontole, kus on näha mitmeid sinikaid ja tekst, kus ta ütles, et hoopis Arvi Aigro lõi teda nii, et ta ei saanud kaks nädalat voodist tõusta. Samuti väitis ta, et Aigro on teda manipuleerinud ja selleks andis talle võimaluse fakt, et ta on Kase kirjutatud lugude arranžeerija.

Kask kirjutas veel, et ta ei läinud tol korral politseisse, sest tundis end süüdi. Nüüd aga on tal raske end tõestada ning teise poole advokaat keerab kõik öeldu tema vastu.

Eelmise aasta mais saatis Arvi Aigro nõude, et Kask peab avalikult vabandama ning ahistava käitumise lõpetama.

Paar tutvus 2012. aastal ja hakkas tegema bändi Mai Skizo. Aigro ja Kask kihlusid 2013. aastal, kuid eelmise aasta alguses sai avalikkus Facebooki postituse kommentaaridest teada, et paar on lahus. Aigro rääkis toona Õhtulehele, et arvatavasti ei ole teed päris lahku läinud, kuid ajalugu näitab teisiti.