Antonio Banderas ja Dakota Johnson

Legendaarne Hispaania näitleja Antonio Banderas oli Varjundite staari Dakota Johnsoni kasuisa. Banderas abiellus Dakota ema Melanie Griffithiga. Dakota päris isa on Don Johnson. Seega on Dakota Johnson kasvanud üles näitlejate keskel. Pole ime, et ka temast sai filminäitleja. Samas on Banderas öelnud ITVle, et kasutütar ei soovinud kunagi karjääri tegemisel abi, sest ta ei tahtnud, et prooviesinemiste tulemusi mõjutaksid tema kuulsad lähedased.

Foto: TM/ROT/Capital Pictures/ Scanpix | AFP/ Scanpix

Jenny McCarthy ja Melissa McCarthy

Jenny McCharty alustas 1993. aastal ajakirja Playboy modellina ja jätkas karjääri näitlejana. Kusjuures ka tema aitas oma sugulasel Melissal saada esimese näitlejarolli. Tänaseks on komöödianäitleja Melissa McCharthy üks enimteenivamaid naisnäitlejaid.


Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Scanpix | AdMedia/SIPA/ Scanpix

Lily Allen ja Alfie Allen

Muusik Lily Allen ja "Troonide mängu" staar Alfie Allen on vend ja õde.

Foto: ZUMAPRESS.com/ Scanpix | PA Wire/PA Images/ Scanpix

Phil Collins ja Lily Collins

Laulja Phil Collins on näitleja Lily Collinsi isa. Lily kirjutas hiljuti raamatu Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me, kus oli ühtlasi peatükk tema isast. Avatud kiri oli isale, kus ta kirjutab, et ta on andestanud talle selle, et teda polnud tütre jaoks olemas siis, kui seda kõige enam vajas.

Foto: AFF/PA Image/ Scanpix | AFP/ Scanpix

Madonna ja Hilary Clinton

See tuleb kindlasti paljudele üllatuseks, kuid popstaar Madonna ja Hilary Clinton on kauged sugulased. Kui Clinton korraldas presidendikampaaniat, tegi Madonna selle puhul talle üllatusesinemise.

Foto: AFP/Scanpix | TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Julia Roberts ja Emma Roberts

Mõlemad naised on tuntud näitlejad, kuid paljudele on üllatuseks, et Julia Roberts on Emma Robertsi tädi.

Foto: Billy Bennight/SIPA/ Scanpix | PPE/THORTON/SIPA / Scanpix