Selena Gomez põeb luupust, mille tõttu otsustas ta 2014. aastal ka aja maha võtta ja jätta ära kõik eelseisvad kontserdid. Haigus olevat neiul diagnoositud juba mitu aastat tagasi, kuid immuunsüsteem hakkas teda alles paar aastat tagasi alt vedama. Tegu on ravimatu kroonilise tõvega, mis väljendub rakkude kärbumises, väsimuses, paistetuses ning pea- ja liigesevaludes.

Endine Disney täht on alati olnud oma fännidega äärmiselt avameelne ja jaganud nendega oma rasket võitlus luupusega. Värskes Instagrami postituses teatas Selena, et pidi tänavu suvel oma tervise kehvenemise tõttu läbima drastilise operatsiooni. Selena Gomez avaldas kevadel uut muusikat ning mõningad fännid täheldasid, et selle promomise asemel kadus lauljatar hoopis orbiidilt. “Sain teada, et mul on luupuse tõttu vaja neeru siirdamist ja ma olin taastumas. Pidin seda tegema oma üleüldise tervise pärast,” seletas ta.

25-aastase staari doonoriks oli Francia Raisa, kes on tema lähedane sõber olnud juba üheksa aastat. “Olen uskumatult õnnistatud. Armastan sind nii väga, õeke. Luupus on jätkuvalt väga vääriti mõistetud, kuid areng on toimumas,” lisas Selena.