Priit ja Alvar ei teadnudki kindlalt, et olid Oti sugulased, nad olid vaid taolisi vihjeid kuulnud 20 aastat tagasi juba oma onult. Kui Kersna neile tänusõnadega koos värske raamatu ulatas, tänasid mehed teda elu üllatuse eest. Napisõnalised vennad tõdesid Oti pilte ülesseatud akraanidelt vaadates, et midagi on neis välimuses sarnast tõesti. "Silmad. 20 aasta tagustel piltidel ehk enamgi," tõdes Alvar Palumaa. "Nüüd sai üks valge laik meie minevikus täidetud."

"Kahju, et Urmas ei saanud kunagi teada, et tal on poolvennad," sõnas Kersna neid ette kutsudes. "Täname, Vahur, sind, kui meie elu suurimat üllatajat. Aitäh, et nüüd saime läbi saate ja raamatu oma vennast rohkem teada," on nad rahul.

ETV saates "Hommik Anuga" rääkis Kersna, et Oti poolvennad võtsid Kersnaga ise ühendust. "See on see ajakirjanikutöö, et sa kaevad ja otsid ning ühel hetkel asjad tulevad sinu juurde." Kersna selgitas, et kontakt tekkis seeläbi, et viimane otsis Oti isa.

Oti poolvennad olid kuulnud vihjeid, et nad võivad teletähega suguluses olla, kuid kinnituse selle kohta said nad alles Kersnalt endalt. "Ja nende ema sai sellest teada septembri keskel oma 86. sünnipäeval," ütles Kersna.

Raamatus kirjutab Kersna, et Urmase poolvennad, läbi elu mitmesuguseid masinaid juhtinud Alvar ning EPA agronoomia lõpetanud kirglik hobilendur Priit tunnistavad, et nende peres ei olnud Urmas kunagi teemaks.