Roosa kleit, mis istub Luisa selga kui valatult, ei varja kuigi palju ning ka kogenematum silm võib aimata, et tegu on lapseootusega. Peaminstri ja vabariigi valitsuse pressiesindaja jääb aga kidakeelseks. "Tegemist on eraelulise teemaga ning seda me ei kommenteeri," sõnas valitsuse kommunikatsioonispetsialist Ave Tampere Publikule.

Maikuus toimunud valitsuse pressikonverentsil jättis Taavi Rõivas otsad lahtiseks ning küsimusele, kas beebiuudise kuuldustel on alust, vastas peaminister, et Buduaaris end allikana esitlenud anonüümne isik ei tundu kõige kangema tõerääkijana.

"Ma arvan, et see pole päris see teema, mida peaks valitsuse pressikonverentsil kommenteerima," sõnas mees siis ja lisas, et sellise sisuga kõlakaid kuuleb keskmiselt iga poole aasta tagant.

Luisa ja Taavi peres kasvab sel aastal oma seitsmendat sünnipäeva tähistanud Miina Rihanna ning hiljuti täienes leibkond ka esimese lemmiklooma, samojeedikoer Emily näol. Minevikus on paar öelnud, et kuigi väike Miina Rihanna sooviks endale koguni mitut õde-venda, rahustas Rõivas, et ülemäära palju lapsi nende peresse ei sünni, ent kolme lapseni sooviksid nad jõuda küll.

Praegusel juhul tundub, et kolme lapse ideaalile on Luisa ja Taavi juba päris lähedal.