Õdedel oli luba kasutada krediitkaarti vaid majapidamises vajamineva ostmiseks, kuid selle asemel kasutasid nad kaarti sadade tuhandete Inglise naelade väärtuses luksusesemete ja riiete ostmiseks, vahendab New York Daily News.

Et aga suvel jäid Lawson ja Saatchi paparatsopiltidele avalikult tülitsedes, mille käigus mees naist kägistas, on kogu kohtuasi võtnud pöörde Lawsoni vastu: nimelt väidavad õed nüüd kohtus, et loa raha raiskamiseks said nad Lawsonilt, vastutasuks viimase narkoprobleemi varjamise eest.

Tänasel kohtuistungil tunnistas Lawson, et on tõepoolest narkootikume tarvitanud, kuid mitte pidevalt kümne aasta vältel, nagu väidavad eksassistendid. "Mul ei olnud mitte narko- vaid eluprobleem," ütles ta kohtus. Siiski tunnistas ta, et on tarvitanud elus kokku kuus korda kokaiini ning suitsetas viimase aasta jooksul ka kanepit, millest teadis ka tema tütar. "Sõber andis mulle kokaiini. Võtsin selle vastu. Aga mõte, et olen sõltlane või regulaarne tarvitaja, on täiesti naeruväärne," lisas ta.

"Sellest ajast saati, kui vabanesin oma hiilgavast kuid jõhkrast mehest, olen kokaiinist, kanepist ja teistest narkootikumidest täiesti puhas," kinnitas ta.

Narkootikumide tarvitamise põhjuseks tõi ta "rasked ajad" - kunagise abikaasa surm ning hiljem väidetavalt Saatchi emotsionaalne terrorism nende lähisuhtes.

Viimaste sündmuste mõjul silmnähtavalt kõhnunud naine sõnas, et ta on siiani olnud seisukoha võtmisega väga ettevaatlik, kuna kartis oma endise mehe reaktsiooni, kes teda viimastel kuudel väidetavalt järjekindlalt hirmutanud on. "Ta ütles mulle, et kui ma tema juurde tagasi ei lähe ja tema nime puhtaks ei pese, siis ta hävitab mu," ütles Lawson.

"Hoopis mind on nüüd süüaluseks tehtud...ja veel kogu maailma meedias!" sõnas Lawson.

Paar lahutas oma kümme aastat kestnud abielu juulikuus, pärast vägivallaintsidenti restoranis.