Täna kohtus olid kohal kõik peale Jana Kase enda, kes meile teadmata põhjusel ei ilmunud. Pea tundmatuseni välimust muutnud Aigro tundus istungi eel rahumeelses tujus. Istungi alguses teatas kohtunik Iris Kangur- Gontšarov, et Aigro palve rahuldatakse ja istung kuulutatakse kinniseks.

Aigro hagiasjas Kase vastu eelistungi raames arutab kohus pooltega ja seejärel lahendab menetluslikke küsimusi, näiteks võimalike tunnistajate ülekuulamist. Eelistungi eesmärk on valmistada ette asja arutamist põhiistungil, sõnas Aigro advokaat Rivo Kaldvee Kroonikale novembris.

Täna tõdes advokaat, et kuna istung kuulutati kinniseks, ei ole tal võimalik saalis toimunut kommenteerida. Olenemata sellest väljusid kõik asjaosalised saalist rahuloleva näoga.

Paar tutvus 2012. aastal ja hakkas tegema bändi Mai Skizo. Aigro ja Kask kihlusid 2013. aastal, kuid eelmise aasta alguses sai avalikkus Facebooki postituse kommentaaridest teada, et paar on lahkus. Aigro rääkis toona Õhtulehele, et arvatavasti ei ole teed päris lahku läinud, kuid ajalugu näitab teisiti.