Nii Ele-Riin kui Siim-Sander on mõlemad ühe ala tegijad. 26-aastane naine teenib igapäevast leiba Itaalia klubis Pallacanestro Gavirate ning 29-aastane Siim-Sander sellest aastast Hispaanias Fuenlabrada meeskonnas.

Mõlemad on ka rahvuskoondiste liikmed. Siim-Sander astub sel nädalavahetusel esimest korda abielumehena platsile, kui 24.-26. juulil mängitakse Balti keti karikas Läti ja Leedu vastu.

Abiellumisest andis paar teada Instagrami vahendusel ning rahvaga jagati pulmadest ka pilte.

Siim-Sander ja Ele-Riin on koos olnud üle viie aasta. Ele-Riin on pidevalt ka mehele tema karjääris toeks olnud. Ta rääkis 2015. aastal Delfi Spordile, kui valusalt ta Eesti kaotust Belgia vastu üle elas.

"Mul oli ikka klomp kurgus ja pisarad jooksid. Eriti kurvaks tegi fännide käitumine. See oli ikka labane. Kui sa tuled tuled siia omasid toetama, siis tee seda nii heas kui halvas. Pluss nende enda nukrad näod ja näha Siimu ka veel sellises olekus – see kõik oli hästi raske minu jaoks," rääkis ta.

Kaotusekibeduse kustutas aga järgmise mängu võit Ukraina üle.

"Ma olin hästi õnnelik, et fännid elasid kõik need 40 minutit kaasa täpselt nii, nagu peab. Isegi kui vastased skoorisid, kannustati omasid edasi," kommenteeris Ele-Riin.