Hittsarja "Merlose Place" näitlejanna oli aastakümneid seksisümbol, tänaseks on naise elu täielikult varemetes. Näitlejanna viidi hiljuti haiglasse, kuna ta ähvardas ennast maha lasta.

Politsei kinnitas väljaandele TMZ, et näitlejannale lähedane isik helistas hädaabinumbril 911 pühapäeva pärastlõunal, et teatada murest Lockleari üle. Politsei kiirustas naise elukohta.

Helistaja sõnas, et Heather käitub väga ettearvamatult ja ähvardab ennast vigastada. Helistaja lisas, et naine otsib oma kodust relva, millega ennast maha lasta.

Võimuesindajad viisid hädas naise kiiremas korras haiglasse, et teda halvimast säästa. Seal ootas teda ees psühhiaatriline kontroll.

Näitlejanna on viimastel aastatel korduvalt oma vaimse tervisega hädas olnud. Mõned kuud tagasi arreteeriti naine pärast väidetavat koduvägivalla juhtumit. Politsei vahistas naise pärast seda, kui olid kindlaks teinud, et staar oli oma elukaaslase kallal vägivallatsenud ja talle ka vigastusi põhjustanud. Locklear ei olnud üldse valmis koostööks ja kasutas politsei vastu füüsilist jõudu.

Locklear on juba pikemat aega kannatanud sõltuvusprobleemide käes, esimest korda sattus naine nende probleemidega meedia huviorbiiti juba 2008. aastal. Samal aastal jäi naine ka joobes juhtimisega vahele – ta oli tarvitanud alkoholi ja võtnud retseptravimeid.

Naise naabrid on samuti tema käitumise pärast mures olnud. 2012. aastal kutsus politsei välja näitlejanna õde, kuna ta oli jälle koos tarvitanud alkoholi ja kangeid retseptravimeid. Pärased seda saadeti naine psühhiaatrilisele ravile.

Staar on viibinud võõrutusravil juba kuus korda. Locklear’i kiire allakäik on muretsema pannud naise lähedased, võimuesindajad ja fännid.

Locklear oli abielus bändi Bon Jovi kitarristi Richie Samboraga aastatel 1994-2007. Paaril on 20-aastane tütar Ava, kes töötab modelli ja näitlejannana.