Siiski-siiski, Merle Liivak pole esimene, kes kõhu on paljastanud. 2002. aastal võis Kroonika kaanel imetleda Kati Saara Vatmanni (siis veel Murutar) saviga määritud kõhtu. Vaata fotot SIIT!

"Konservatiivsemad tuttavad ei osanud minuga mitu kuud suhelda. Ei saanud aru, et kunstiliste fotode peal pole Kati, vaid kujund, nähtus. Liiga täiskasvanuks robostunud inimesed ei taba üldse mängu ilu," kommenteeris Kati inimeste reaktsiooni fotodele.

Miks aga üldse kuulsused just rasedana end paljaks otsustavad võtta? US Magazine'i fototoimetaja Peter Grossmani sõnul on põhjuseks see, et rase naine ei ole nii palju seksuaalobjekt, kui uut elu kandev olend. See muudab aga naised, kes muidu riideid seljast ei viskaks, julgemaks seda sammu ette võtma.

Tegelikkuses võivad paljalt poseerivad rasedad staarid jätta aga tulevastele emadele rasedusest hoopis vale mulje, sest olgem ausad, punnis naba, veresoontelaiendeid, raseduarme, rohket tselluliiti ja paistes keha neilt fotodelt naljalt ei näe.

Läbi aegade on välismaa staaridest end rasedana paljastanud Demi Moore (vaata fotot SIIT), Cindy Crawford (vaata fotot SIIT), Heidi Klum (vaata fotot SIIT), Christina Aguilera (vaata fotot SIIT), Claudia Schiffer (vaata fotot SIIT), Miranda Kerr (vaata fotot SIIT), Britney Spears (vaata fotot SIIT), Milla Jovovich (vaata fotot SIIT).