1. Macaulay Culkin

Culkin on tuntud oma rollide poolest filmides nagu "Üksinda kodus" ja "Rikas Richie". Vasakpoolsel pildil poseerib Culkin koos Michael Jordani ja Michael Jacksoniga, mis peaks aimu andma poisi kunagisest kuulsusest. 1990. lõpus otsustas Culkin teha näitlejakarjäärist pausi.



2. Mary-Kate ja Ashley Olsen

Kaksikute kuulsusetee sai alguse USA teleseriaalis "Lastega kodus"/"Full House", milles neil oli sama roll. Mary-Kate ja Ashley on hetkel väga heal järjel ja võiks öelda, et tõenäoliselt on nad meelelahutusmaailma ühed jõukaimad naised. Neil on oma firma Dualstar, mis on nende näitleja- ja moetööga 1990. algusest saati tegelenud.




3. Daniel Radcliffe

Radcliffe on eelkõige tuntud oma rolli poolest Harry Potteri filmides. Küll aga ei piirdunud Radcliffe'i näitlejakarjäär vaid Potteri rolliga. Ta on mänginud ka erinevates telesarjades ja filmides ning on hetkel küllaltki tegus. Tema isa Alan George Radcliffe on kirjandusagent ja ema Marcia Jeannine Gresham töötab filmitööstuses teenindava personali hulgas.




4. Gary Coleman

Colemani kuulsusetee sai alguse telesarjast "Diff'rent Strokes". Sarja ajal oli Coleman 17-aastane ja tema väike kasv oli tingitud neeruprobleemidest ning ravimitest. Coleman suri 2010. aastal. Hilisemas elus töötas ta tavalistel ametikohtadel.



5. Drew Barrymore

Barrymore'i karjäär algas filmiga "E.T. the Extra-Terrestial", kuid ta on olnud edukas ka peale seda. Näiteks mängis ta 2000. aastal filmis "Charlie inglid". Praegu mängib ta erinevates sarjades ja filmides.



6. Miley Cyrus

Cyrus sai tuntuks Hannah Montana rolliga, millest sai alguse ka muusikukarjäär. Nüüd on Cyrus loonud endast hoopis teise kuvandi ja tegeleb näitlemisega vähe. Ta on rohkem keskendunud muusikukarjäärile ja on samas ka ühiskondlik aktivist.




7. Lindsay Lohan

Lohani kuulsus sai alguse filmiga "Nagu kaks tilka vett", milles ta mängis nii Hallie't kui ka Annie't. Lohani näitlejakarjäär jätkub tänaseni, kuid vahepeal on ta läbi elanud raskeid aegu.




8. Dakota Fanning

Fanning on kogu aeg olnud edukas näitleja. Tema karjäär algas filmidega "I am Sam", "Sweet Home Alabama", "Uptown Girls" ja "Man On Fire". Ajaks, mil Fanning oli 12-aastane, oli ta mänginud juba 18 filmis. Praegu on Fanning filmi "The Bell Jar" (e.k "Klaaskuppel") filmimisel, mis põhineb maailmakuulsa kirjaniku Sylvia Plath'i raamatul.



9. Haley Joel Osment

Osment on kõige enam tuntud filmidest nagu "Kuues meel", "Forrest Gump", "A.I. - Tehisintellekt" ja "Anna edasi". Vanemaks saades oli Osmentil suurte rollide saamisega raskusi. Praegu teeb ta aga mõnedes filmides kaasa ja ei ole kuskile kadunud.





10. Selena Gomez

Selena Gomez on tuntud eelkõige oma rollide poolest Disney filmides ja sarjades. Praegu on ta aga tuntum kui kunagi varem. Hetkel tegeleb Gomez peamiselt muusikaga.



11. Christina Ricci

Ricci kuulsusetee sai alguse filmist "Addamsite perekond", kus ta mängis Wednesday Addamsit. Hiljem on Ricci mänginud aga muudes tuntud filmides nagu "Legend peata ratsanikust" ja "Musta ussi soie". Hetkel kehastab Ricci Zelda Fitzgeraldit Amazoni telesarjas "Z: The Beginning of Everything".




Allikas: zimbio.com