Publikule teadaolevalt on Ülle Kaldvee tänavu kevadel välja kolinud suurärimees Toomas Sildmäe firmale kuuluvast majast, milles paar viimastel aastatel koos on elanud. Proua Kaldveed on tihti nähtud vanalinnas, kus abielupaarile kuulub luksuskorter. Kunagisel ühel Eesti glamuurseimal paaril on ennegi avalikkuses sekeldusi olnud, kuid alati on erimeelsused lõppenud kokkuleppega juba 1995. aastal alanud suhet jätkata.

Hansapanga (tänane Swedbank) üks asutajatest ja Finest Hotel Group´i omaaegne peadirektor Toomas Sildmäe oli aastaid Eesti üks mõjukamaid ettevõtjaid, kes koos abikaasa Üllega kaunistasid kõiki olulisemaid seltskonnasündmusi. Pärast 2,8-promillises joobes tekitatud avariid oma kurikuulsa ja hirmkalli Maseratiga 2009. aasta mais ning sama aasta septembris uudistesaates "Reporter" ilmunud uudist, kus väideti, et Sildmäe peksis abikaasat, jõudis abielu lahutuse veerele, ent ärimehe sõnul lepiti siiski ära.

Sildmäest sai seepeale täiskarsklane ja mees tõmbus avalikust elust tagasi ning paari tegemisest pole kõmuveergudel aastaid midagi kuulda olnud. Küll aga väisasid nad koos vabariigi aastapäeva vastuvõtte ning jätkasid kuuldavasti ka ühist elu.