Abiks Fashion TV ja ajakirjad

"Hakkasin kleidi peale mõtlema juba järgmisel päeval, mil oma abikaasalt kihlasõrmuse sain. Naiselik, kas pole? Ees ootas mitu kuud mõtisklemist, pulmaajakirjade lappamist, internetis surfamist ning Fashion TV jälgimist," meenutab Karin, kes pärast abiellumist kannab perekonnanime Jarvet.

Taustatöö viis ka tulemuseni - Karin leidis ühe motiivi, mis talle väga meeldis. "Kohtusin mitmete disaineritega, sest otsisin seda omavahelist keemiat ja sära," räägib Karin. Pärast otsinguid leidis ta disainer Kristina Viirpalu, kellega asus koos oma unistust ellu viima.

Viirpalu ütleb Publikule, et ta sai maikuus veel tol ajal Karin Laasmäe nime kandvalt naiselt telefonikõne. "Pean siinkohal ära märkima, et see oli mulle suureks auks. On ju Karin nii kõrge lennuga persoon, igatahes leppisime aja kokku, et mõtetesse selgust tuua."

Kõik õnnestus 200%

"Mäletan nii hästi meie esimest kohtumist Kristinaga," meenutab Karin. "Tema silmadest võis kohe välja lugeda, et ta tõesti soovis kogu oma hinge sellesse kleiti panna. Teadsin, et kleit saab olema naiselik, romantiline ja kerge. Minu jaoks oli kõige olulisem, et saaksin kleidiga vabalt tantsida," räägib Karin, kes tegeles aastaid võistlustantsuga. 

Karinile avaldas muljet, et Kristina Viirpalu oskas tema mõtted ja emotsioonid kenasti paberile panna. "Ja samas lisas ta hulgaliselt oma ideid. Tulemus oli suurepärane! Kõik õnnestus 200%. Kristina on meeletult andekas ja väga töökas. Tõeline rõõm oli temaga tuttavaks saada!"

Karin soovis valget kleiti, mis pidi olema siidist, ja rohkete pitskaunistuste ning tikanditega. "Kuna tegemist on endise võistlustantsijaga, tohtis kleit olla kõike muud kui tuim ja staatiline. See pidi tulema vitaalne ja särav, nagu ka pruut ise."

Pits telliti Prantsusmaalt

Esmalt tegi Viirpalu kokku 12 kavandit, millest jäi sõelale kaks. "Neid lisandus aja möödudes veel viis, kuid õige äratundmine tuli ringiga ikka tagasi. Ja siis loomulikult kangad. Pits mille osas valiku langetasime oli Prantsusmaa parimatel valmistajatel otsa saanud ja uue partii valmistamine andis oodata üle kahe kuu."

Viirpalu meenutab, et nad hoidsid hinge kinni, et see õigeks ajaks kohale jõuaks, kuna kleit oli väga töömahukas ja nõudis palju proove. Siiski jõudsid pits ja siid õigeks ajaks kohale.

"Kuna olen ise samuti endine võistlustantsija, langes meie nägemus täiesti kokku. Kleit tuli vitaalne, oli siidi ja oli pitsi. Mina jäin rahule ja loodan, et ka noorpaar. Igatahes oli see minu jaoks väga meeldiv kogemus ja soovin Karinile ja tema abikaasale parimat, mida soovida oskan," on Viirpalu tänulik, et Karin oma elu tähtsaima kleidi loomise just temale usaldas.