Juhtum Pärnu ööklubis

Rõivas oli koos teiste erakonnakaaslastega siirdunud pärast Reformierakonna volikogu ööklubisse Strand pidutsema. Tegemist oli avatud peoga, kus viibis ka linnarahvast.

"Tantsupõrandal oli meeskodanik, kes tantsides kukkus. Taavi Rõivas püüdis noormeest püsti aidata, kuid see keeldus abist. Hetke pärast sai Taavi ootamatult löögi vastu nägu, ründaja kadus aga kohe rahva sekka," ütles toona Reformierakonna pressiesindaja.

Löögi tagajärjel murdus Rõivase ninaluu.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul alustati juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise sätte alusel. Maksimumkaristus sellise teo eest on viis aastat vangistust.

Taavi Rõivase poismeestepidu Weekendil

Pärnus võis augustis Weekend Festival Balticul näha tuhandete lõbusate festivalikülastajate hulgas ka Taavi Rõivast koos sõpradega.

Poliitik saabus festivalile alles hilistel õhtutundidel ning teda saatsid teiste hulgas kolleegid Kalle Palling, Urmas Paet ning Taavet Hinrikus Transferwise'ist.

Mida õhtu edasi, seda lõbusamaks meeste meeleolu muutus ja nii nautis veel viimaseid päevi vallaline Rõivas ka teda ümbritsevate naiste tähelepanu.