Mari Tool (nn Uusõue)

Mari Tool oli üks "Reporteri" kauneimaid ilmatüdrukuid eelmisest aastakümnest, ka modelliametit pidanud naine on teinud kõrge lennu, nüüd on ta Eesti üks kõige rikkamaid naisi. Abielust ärimees Toomas Tooliga on tal ka juunis 2008. aastal sündinud kaksikud tütred.

Neil päevil tegeleb naine ärinduse ja laste kasvatamisega. Mari Tool tõusis eelmisel aastal lausa vabariigi kõige rikkamaks naiseks, Äripäev hindas naise varade väärtuseks 49,5 miljonit eurot.

SELTSKOND

Liis Lass

2005. aasta seksikaim naine, glamuuritar, skandaalitar, tõsielustaar, ilmatüdruk – kõik see oli kauni naise igapäevaelu umbes kümme aastat tagasi. Nüüd on Liis elus uue lehekülje pööranud ja ka temast on saanud ärinaine.

Juba mitu aastat tagasi kolis Lass elama Aasiasse, ta abielus 2013. aastal Singapuris mehega ja sünnitas aasta hiljem tütre

"Minu abikaasa on samuti ettevõtja ning meid seob ka ühine äri. Abiellusime suvel, pärast pool aastat tagasi kihlumist Shanghais. Meid seob ühine ettevõte,” rääkis Lass toona Buduaarile, ent muud pole naine oma väljavalitu kohta suurt paljastanud. 1. aprillil 2014 tervitas paar siia ilma oma esiklast — tütart, kelle nimeks sai Alexandra Sofia.

Kairit Tuhkanen

Kairit sai laiemalt tuntuks 2006. aasta kevadel, kui ta valiti "Reporteri" ilmateadustajaks ja horoskoobilugejaks. 2007. aastal fikseeris Niki nime all esinev naine ennast ka igaveseks Eesti pop-muusikataevasse, kui üllitas megahiti "Sa oled see kes jääb". Kummitama jäi ka lüürilisest sügavusest kiirgav pala "Äike päike".

Praegu peab naine meigikunstniku ametit ja tema elus on ka armastus.

Helen Sürje

Pärast tööd uudistesaate "Reporter" ilmatüdruku ja meelelahutusreporterina jätkas Sürje karjääri televisioonis. Naine oli mitmete programmide saatejuht, teiste seas juhtis ta ka Eesti Laulu.

Praeguseks pole Sürjet ammu teleekraanil näha olnud, naisele kuulub firma, mis tegeleb kunstialase loometegevusega. Üks viimaseid projekte paistab olevat tantsulavastus "Olmeulmad 2", mille produtsent Sürje on.

Marvi Vallaste

Marvi Vallate karjäär ilmatüdrukuna jäi lühikseks, 2009. aastal otsustas ta ekraanilt lahkuda, kuna ei olnud nõus Kanal 2-he kelmikate nõudmistega. Nimelt soovis telekanal, et ilmatüdruk ennast aluspesu väele kooriks, kuid Vallaste ei olnud sellest huvitatud.

Hiljem on Marvi tegutsenud lauljana ansamblis Würffel, samuti on ta välja andnud soolosingleid.

Praegu on sotsiaalmeedias märgitud, et naine töötab Ott Leplandi heaks. Koostöö Leplandiga on kestnud juba pikemat aega, 2012. aastal laulis Marvi Eurovisionil Ott Leplandile tausta.