Edgar Savisaare abikaasad

Kaire Savisaar

Kaire oli Edgar Savisaare esimene abikaasa, kooselust on neil üks poeg, praegune tegevpoliitik Erki Savisaar. Naine on psühholoogiaharidusega ja tegeleb nüüd karjäärinõustamisega.

Liis Remmel (end. Savisaar)

Liis oli Edgari teine abikaasa, kooselust on neil poeg Edgar ja tütar Maria. Naine on õpetaja ja töötab ühes Viimsi koolis.

Vilja Toomast

Vilja ja Edgar abiellusid 1996. aastal, selleks ajaks olid nad üksteist tundnud juba 10 aastat. Nende tormilisest suhtest on ajakirjandus aastate jooksul palju kirjutanud. Paar aastat tagasi andis Vilja välja ka elulooraamatu, kus rääkis avalikult, milline nende abielu tegelikult välja nägi.

Ka eilses saates tõdes Vilja, et oli abielu viimastel aastatel äärmiselt õnnetu ja kannatas depressiooni käes.

Paar lahutas abielu 2009. aastal. Alates 2013. aastast on Vilja Reformierakonna liige, hetkel on ta Riigikogu liige. Ta kandideerib ka järgmistel Riigikogu valimustel Mustamäe ja Nõmme piirkonnas.

Edgar Savisaare "vihmavarjuhoidjad" ja soosikud

Erika Salumäe

Olümpiavõitja Erika Salumäe ja Edgar Savisaar olid soojades suhtes enne mehe abielu Viljaga. Erika ja Edgari omavahelisest suhtest kirjutas Vilja oma elulooraamatus.

Vilja kirjutab raamatus, et isegi tema ja Edgari pulmapäeva hommikul suhtles mees veel Erika Salumäega. "Nad käisid pulmapäeval kahekesi "kampaaniat" tegemas. Neil oli tehtud koos postkaart, kus nad olid peal sõnumiga "Alati võidukad". Jagasid seda valijatele," meenutas Vilja raamatus.

Salumäe elab noil päevil Hispaanias.

Siret Kotka-Repinski

Kuulujutud Sireti ja Edgari võimalikust suhtest läksid liikvele pärast seda, kui nad koos romantilisel soojamaareisil käisid. Samuti peeti 2011. aastal Siret Kotka-Repinski kodukülas ühiselt jaanipäeva. Siret on ise meedias kuulujutud tagasi lükanud.

Eile eetris olnud Mihkel Kärmase poolt tehtud Savisaare portreesaates valgusid Sireti palgele pisarad, kui temalt küsiti ülalmainitud reisi kohta. Tema sõnul oli ta siis väga haige ja Edgar Savisaar aitas teda ravida. Mis täpselt naist vaevas, seda ta saates paljastama ei soostunud.

Siret Kotka-Repinski abiellus erakonnakaaslase Martin Repinskiga. Paaril on ka ühine laps, edukat poliitkarjääri teinud Kotka-Repinski on tänavustel Riigikogu valimistel Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna esinumber.

Katrin Siska

2008. aasta talvel asus Katrin Siska tööle Tallinna linnakantselei referendina. Ta kirjutas ka linnapea Edgar Savisaare kõnesid ning organiseeris tema visiite. Peagi astus Keskerakonda ja oli aktiivne erakonna noortekogus. Alates 2010. aastast alustas ta tööd Lindakivi Kultuurikeskuse direkorina, seal töötas ta 2014. aastani.

Sellel ajal kandideeris ta ka valimistel, kuid ei osutunud valituks. Neil päevil on Siska juutuuber ja hiljuti andis ta ka välja kokaraamatu.

Moonika Batrakova (nüüd Parksepp)

2007. aasta augustis avaldas Õhtuleht foto, kus Savisaar Batrakovat rindadest krabab. Moonika näol oli tegu ühe Edgari suurima usaldusisikuga ja kõige pikaaaegsema "vihmavarjuhoidjaga". Naine oli pea 10 aastat alati Savisaare kõrval ja aitas mehe elu ja tegemisi planeerida.

Praegu töötab Parksepp endiselt Tallinna Linnavalitsuses, ta on linnavalitsuse liikmete büroode juht. Samuti kuulub naine kahte MTÜ-sse.

Olga Ivanova

Olga on üks väheseid, kes jäi Edgari kõrvale ka pärast Keskerakonnast lahku löömist ja oma valimisliidu loomist. Naine oli samuti üks neist, kes tihti linnapea kõrval koos vihmavarjuga seisis. Teatavasti põrus liit valimistel, Ivanova lahkus Keskerakonnast ja ka Riigikogu Keskerakonna fraktsioonist. Tema poliitilise karjääri tulevik on segane, naine märtsis toimuvatel Riigikogu valimistel ei kandideeri.

Jelena Valme

Edgar Savisaarele lähedane isik paljastas 2017. aastal meediale, et mehe südame on võitnud tema toonase valimisliidu esinumber Jelena Valme, kes elas vahelduva eduga Hundisilmal ja Narvas.