Karmen Pedaru sünnipäev oli juba 10. mail, ent modell postitas peopildid Instagrami alles nüüd.

Piltidelt on näha, et külalisi kostitati hea söögiga ning muusikalist vahepala pakkus Hendrik Sal-Saller ja Smilers.

Kujutage ette olukorda, kus lähete Kehra kooli 9. klassi õpilasena koos vanaemaga vaatama Draamateatrisse etendust "Kevade" ja põrkate garderoobis kokku naisega, kes teeb visiitkaarti ulatades ettepaneku tööks, mis muudab täielikult teie elu.

Just nii juhtus Karmen Pedaruga (29) täpselt 14 aastat tagasi, kui 15aastane Karmen kohtus MJ-modelliagentuuri omaniku Margit Jõggeriga. Pärast saatuslikku kohtumist läks kõik väga kiiresti. Nii kiiresti, et Karmen ei jõudnudki enam kooli, gümnaasiumi eelviimasesse klassi isegi mitte üheks päevaks. Sest modellitöö maailma eri paikades neelas aja täielikult. Karmen on elanud kuus aastat New Yorgis ja kolm Roomas. On veetnud töö tõttu aasta Londonis ja käib seal ka praegu väga sagedasti. Ja Pariisis, kus ta on samuti pikalt elanud. Milanos on ta veetnud aega suviti ja oma lemmiklinnas Barcelonas võiks ta Eesti kodu kõrval olla kõik pimedad ja rõsked talvekuud.

Karmen on maailmakodanik, tõeline kosmopoliit, ent juba neli kuud on tema kand kinnitunud rohkem Eestis. Põhjuseks mitte ainult õdus kõrgete lagedega korter vanalinnas – Karmeni praegune ainus oma kodu, vaid ka üks sarmikas eesti mees, kes võitis pisut üle kuu aja tagasi meie kauni supermodelli südame. Käsipallur Dener Jaanimaa töötab küll Moskvas, ent noortele selline elukorraldus sobib – üks teeb ilma Moskva Spartakis, teine näitab oma kordumatut ilu üle ilma.

Karmen Pedaru on tänu prestiižsele tööle kohanud ka mitmeid maailmakuulsaid staare.

"Osalesin koos vormelisõitja Lewis Hamiltoniga reklaamis, tema on küll väga lõbus ja lahe. Laulja Beyoncé oli hästi sõbralik, näitleja Julia Roberts samuti. Filmitäht Sharon Stone’i kohtasin just Madridis, olime koos ühel üritusel. Ta naeratas kõigile ja oli väga sõbralik. Need, kes on tõelised staarid, need ongi sõbralikud. Ainult Madonna on selline, kes hoiab eemale. Ta käib ringi, ümbritsetuna oma meeskonnast. Michael Korsi sõu backstage’is on alati hästi palju staare. Näitlejapaar Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones istuvad seal alati, sest on Korsi sõbrad, ka nemad on alati hästi sõbralikud. Leonardo DiCapriot olen näinud arvukatel moepidudel, kus ta istub oma nokkmütsiga alati kuskil tagumises lauas. Keegi neist kuulsustest pole mingi hull diiva," rääkis Pedaru märtsis Kroonikale antud intervjuus.