Eveline Ilvese Facebooki leheküljel seisab kirjas, et kokad ja tootjad arutasid Ärmal ka sellest, kuidas kvaliteetne kohalik tooraine jõuaks stabiilselt meie söögikohtade menüüdesse. Oma hinnangud esitasid Mihkel Olt, Erra Agro OÜ ja Viru Toit juhatuse liige, Kaja Kesküla Alt-Lauri Talust, Kalle Hamburg Eesti Talupidajate Keskliidust, Karen Allas MTÜ-st Saaremaa Turundusühing ning toitlustuse poolelt Ives Le Ley Pädaste mõisast, Dmitri Haljukov restoranist Cru, Toomas Lääts restoranist Diip ja Tartu mitme söögikoha osanik Joel Ostrat.

Põllumajandusminister Ivari Padar tutvustas Eesti toidu programmi aastateks 2015-2020, mis keskendub kodumaise toidu tutvustamisele siseturul, meie koolides ja välisturgudel ning mida nägime viimasel üldlaulupeol Tallinna Lauluväljakul püstitatud Eesti toidu kolmes telgis.