1. SALAPÄRANE KEIT PENTUS

"Kõige ilusam kleit on kahtlemata Keit Pentusel, kes kannab selle suurepäraselt välja. Meeldis väga kleidi aasiapärasus, mis lisab kandjale salapära."

2. KUNINGLIK DAISY TAUK

"Daisy Tauki kleit on kuninglik. Tikandid on võrratud, nagu ka püstkrae, mis sobib oivaliselt poisipeaga."

3. ERILINE ARIEL KLAS

"Ekstravagantse Ariel Klasi kleit oli väga põnev ja julge. Soeng suurepärane. Silma hakkas tagasihoidlik kaleaehe, mis andis välimusele viimse lihvi."

4. MÄNGULINE EVELIN PANG

"Evelin Pange kleidivärv on äärmiselt julge. Näitleja amet lubab tal kanda teatraalsemat kleiti. Kiitust väärib ka soeng ja huulevärv."

5. STIILNE HEIDY PURGA

"Esmalt tõstaks esile Heidy soengut. Pikad juuksed olid põnevalt lühikeseks soenguks kinnitatud. Kleit on Heidy ametile igati kohane ja karakteriga tasakaalus."

6. TRENDIKAS HEIVI SAAREMETS

"Heivi Saaremetsa puhul on kohe näha, et ta tegeleb moe ja stilistikaga. Valitud on minimalistlik kleit, mis on 100% õnnestumine!"

7. BRAVUURIKAS ENE-LIIS SEMPER

"Semperi temperamendi puhul polegi võimalik vähemat või lahjemat kleiti oodata."

8. TAGASIHOIDLIK SIGNE KIVI

"Signe Kivi kleidiga ei üllatanud. Samal ajal võlub just lihtsus. Kuigi Signe on kandnud palju pöörased kleite, oli seekord omamoodi pöörane siduda kleidi värv juuksetooniga."

9. JÜRGEN LIGI ABIKAASA

"Väga piduliku ja šiki tegumoega kleit."

"Lilla on selle kevade ja suve moevärv. Kleidi toon sobib Ülle külma meigi ja juuksetooniga. Ka läinud aastal oli Lichtfeldt üks kaunimaid."

Hea lugeja! Kelle sina neist kümnest esikohale hääletaksid?