JORDAANIA KUNINGANNA RANIA- AL ABDULLAH

Ta kuulub paljude arvates maailma 10 ilusaima naise hulka.Ta on suurema osa ajast pühendanud paljudele teemadele, eelkõige haridusele.

ALINA KABAYEVA

Särav Alina on endine iluvõimleja. Teda valiti 2007. aastal Riigiduumasse võimupartei Ühtne Venemaa esindajana.

Foto: Scanpix

ANGELA GEREKOU

Kaunis Angela Gerekou on kultuuri- ja spordiministeeriumi aseminister. Enne poliitikasse siirdumist õppis ta Roomas arhitektuuri.

EVA KAILI

Ta on Kreeka poliitik, kuulub erakonda Ülekreekaline Sotsialistlik Liikumine. Kreeka kaunitar on ka Euroopa Parlamendi liige.

ORLY LEVI

Endine modell ja saatejuht Orly Levy on Iisraeli kõige atraktiivsem poliitik. Oma sõnade ja tegudega peetakse teda Iisraeli kõige ilusamaks poliitiliseks isiksuseks.

SETHRIDA GEAGEA

Liibanoni poliitikut on tuntud kui võimu ja armu naist. Teda austakse poliitikamaailmas väga kõrgelt ja ta juhib suurt tähelepanu oma kohalolekuga.

KSENIA SOBCHAK

On Venemaa ajakirjanik ja poliitik. 2018. aasta juunis toimunud poliitilise partei Kodanikualgatuse kongressil valiti Sobtšak partei poliitnõukogu liikmeks. Ksenija Sobtšak on oma isa Anatoli Sobtšaki Fondi asepresident.

MARA CARFAGNA

Ta on loetletud peaaegu igas nimekirjas, mis hõlmab kauneimaid naisi kogu maailmas.Ta on endine Itaalia telenäitleja ja modell, astus poliitikasse 2004. aastal. Ta on praegu partei Forza Italia liige.

ARPINE HOVHANNISYAN

Arpine Hovhannisyan on endine Armeenia Vabariigi justiitsminister. Praegu on Arpine Armeenia Vabariigi Rahvusassamblee üks asepresidente.