Esimene tormiline suhe sai alguse siis, kui Rod oli 18aastane. Suhtest kunstitudeng Susannah Boffeyga sündis tütar, aga kuna noored lapsevanemad polnud vanemaks olemiseks veel valmis, anti tüdruk adopteerimiseks ära.

1971. aastal kohtus Stewart aga 18aastase modelli Dee Harringtoniga, kellega oldi koos viis aastat. Dee on rääkinud, et nende kooelu oli üks suur pidutsemine. Lapsi sellest kooselust ei sündinud, kuid just Dee oli see naine, kellega Rod esimest korda kihlatud oli. Paarile sai saatuslikuks armukadedus. Punkti pani kooselule aga see, kui Dee avastas Rodi ööklubist koos Britt Eklandiga.

Rootsi kaunitar Britt elas Stewartiga koos üle kahe aasta. Endise bondi-tüdruku ning Stewarti viis väidetavalt kokku Dünastia staar Joan Collins. Britt keskendus suhtele sedavõrd tõsiselt, et katkestas selleks ajaks isegi oma töö näitlejana. Kui suhe läbi, naasis Ekland filmitööstusesse.

1979. aastal oli elu jõudnud aga nii kaugele, et rokistaar abiellus näitlejanna Alana Hamilton Stewartiga. Abielust sündis kaks last - Kimberly ja Sean. Kuid seegi kooselu ei jäänud püsima ning paar lahutas 1984. aastal.

Juba mõnda aega enne lahutust oli Rod kohtunud ameeriklannast modelli Kelly Embergiga. Paari ainus laps, tütar Ruby sündis 1987. aastal ning kõik paistis olevat nii korras, kui olla saab. 1990. aastal tekkisid aga kuulujutud Rodi ja Kelly lahkuminekust - peamiseks põhjuseks toodi välja see, et mees ei kibelenud naisega altari ette astuma. Rod aga teatas, et Kellyl oli tekkinud suhe teise mehega. 

Ei läinud palju aega mööda, kui Rodi ellu tekkis Uus-Meremaalt pärit järjekordne blond kaunitar Rachel Hunter. 21aastane Hunter ja temast 24 aastat vanem Rod andsid abieluvande 15. detsembril 1990. aastal. Paar elas õnnelikult koos 9 aastat ning selle aja jooksul sündisid lapsed Reneé ja Liam. Kuigi lahku mindi juba aastaid varem, lahutati ametlikult alles 2006. aastal ning kuuldavasti läks lahutus rokistaarile maksma valusad 66 miljonit dollarit.

Lahutusel oli aga oma põhjus - nimelt oli Rod selleks ajaks juba ammu koos elanud briti tüdruku Penny Lancasteriga, kes on Rodist 26 aastat noorem ja 6 sentimeetrit pikem. 2005. aastal palus Rod Penny kätt ning 2007. aastal abielluti Itaalias 100 lähedasema sõbra seltskonnas. Pennyl ja Rodil on üks laps, nelja-astane Alastair Wallace.