Abieluvälise suhte pärast oma biograafia autori, 40-aastase Paula Broadwelliga ametist taganenud Petraeuse skandaali on sisenenud veel kaks osapoolt - kindral John Allen ning 37-aastane seltskonnadaam Jill Kelley.

Florida osariigis Tampas elav Kelley on abielus ja kolme lapse ema, kelle kaksikõde Natalie on Petraeuse ja viimase naise lähedased perekonnasõbrad. Võrgutaja-kuulsuse külge saanud Jill Kelley on hetkel Ameerika meedias üks kuumemaid teemasid ning naist ümbritsevad igal sammul kõmupiltnikud. 

Just Kelley oli see, kellest kogu lugu hagnema hakkas. Nimelt teatas naine FBI-le, et saab e-posti teel anonüümseid ähvarduskirju. Kirjade jäljed juhatasid Kelleyt lehtsabaks sõimanud armukadeda Broadwellini ning sealt ka viimase afäärini Petraeusega.

Naine tegi koos oma abikaasaga avalduse, milles tunnistas, et on Petraeuse sõber ja palus privaatsust. Küll aga on nüüdseks selgunud, et naisel võis hoopiski olla suhe USA vägede ülemaga Afganistanis, kindral John Alleniga. Kui nii, siis ootab meest sama saatus mis Petraeust.

FBI avastas e-kirjade jälgi ajades, et Kelley ja Allen on omavahel kahe viimase aasta jooksul olnud väga tihedas suhtluses ning uurib praegu kirjavahetust, mida on kokku ligi 20 000-30 000 lehekülje jagu. Ametnike kinnitusel on suur osa kirjadest seksuaalselt otsekohesed ning „võrdväärsed telefoniseksiga“.

Jääme uudiseid ootama!

Loe lisaks: