5. aprillil alanud pulmapidustuste kaadrid on nüüd avaldatud ning nagu selgub, on isegi lilledest pruutkimp sellisele prekonnale liiga tavaline.

1778-toalises Istana Nural Iman palees peetud pulmapidustustel abiellus 31-aastane prints Abdul Malik oma 22-aastase kallima Dayangku Raabi'atul 'Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiahiga pere, sõprade ning erinevate maailma kroonitud peade ees.

Vastabiellunud kandsid tseremoonial teemantitega palistatud rõivaid ning pruutkimpki koosnes erinevatest kalliskividest päris lillede asemel.

22-aastane pruut, kes töötas enne andmeanalüütikuna, kandis peas teemanttiaarat, millel kuus pisarakujulist smaragdi, samuti teemantkaelakeed, mil ripats kolme viinamarjasuuruse smaragdiga ning nagu sellest oleks veel vähe, kuulus selle kõige juurde veel kahe munasuuruse smaragdiga pross. Jalas kandis naine Christian Louboutini kivikestega kaetud kingi, mille hinnad mõnest tuhandest dollaris algavad, ent võib arvata, et ilmselt pole needki Swarovsky parimate palade või tsirkoonidega kaetud, vaid eritellimus.

Prints on sultan Hassanal Bolkiahi ja tema naise, kuninganna Saleha noorim poeg ning on troonipärismisjärjekorras teine.

Vajutades pildile, saad selle avada täisvaates, et kõiki uhkeid detaile lähemalt uurida!