Coco on 178cm pikk ja kaalub 48 kilo, kirjutab Daily Mail. Naise kehamassiindeks on kõike muud kui suur- Coco on numbrite järgi haiglaselt kõhn.
Moeajakirja Vogue endine kaanetüdruk Rocha on enda sõnul kaotanud juba mitu kopsakat tööpakkumist, sest ta pole nõustunud rohkem kaalu kaotama.
Coco kannab number 4 riideid, mis vastab Eestis numbrile 32.
"Kõik teavad, et tavaliselt peavad korvpallurid pikad olema ja modellid peenikesed, kuid kui peenike on juba liiga peenike?" küsib Rocha väljaandele New York Times antud intervjuus.
Coco on teinud töid Marc Jacobsile, Pradale, Chanelile, Diorile, Jean Paul Gaultierile ja Louis Vuittonile. Täna kinnitab ta, et tööpakkumisi on jäänud palju vähemaks.
"Minust ei tunta enam puudust. Kui olin väga sale, paluti mul veel alla võtta. Nüüd mind enam ei huvita - kui tahan hamburgerit süüa, siis söön," seletab ta.

Modellimaailma ulmelised nõuded võivad ühele noorele tüdrukule tõeliselt kurnavad olla. "Tüdrukutele kinnitatakse, et nad pole piisavalt saledad ja peavad dieeti pidama. Ka seletatakse neile, et nad on kas liiga vanad, igavad, temasugust on juba nähtud jne jne. Inimesed ei arvesta, et see kõik haavab seda noort neidu," teab Rocha rääkida.

Hetke kuumimad modellid on Coco sõnul 14-15aastased noorukid. Murdeeaga kaasnevad kehalised muutused võivad nii mõnelegi suurt stressi tekitada. "Nad on ju kõigest lapsed," ohkab Coco.

Ülikõhnade modellide eelistamine moemaailmas on kõneaineks olnud pikalt. 2006. aastal šokeeris noorukese, 22-aastase modelli Luisel Ramosi ootamatu lahkumine kõiki. Väidetavalt valmistus ta saabuvaks moegalaks ja soostus sööma üksnes kergeid salateid ning jooma dieetjooke. Keset Uruguay moenädalat sai Luisel infarkti ja suri. Pool aastat hiljem suri alatoitumise tagajärjel Ramosi 18aastane õde Eliana.

Moelooja Karl Lagerfeld on nimetanud peenikeste modellide laimajaid "krõpsukottide otsas istuvateks paksudeks." Eelmisel aastal šokeerisid üldsust Ralph Laureni uue kollektsiooni reklaamid, milles kauni modelli keha veelgi peenemaks, ebainimlikuks töödeldud olid.