Lisaks tekitas LaBeouf pidulikule üritusele eelnenud pressikonverentsil veidra stseeni: küsimuse peale, mis tunne on mängida mõnda palju alastistseene nõudvas filmis, tsiteeris ta jalgpallur Eric Cantonat ning vastas, et kajakad järgnevad traalerile vaid seetõttu, et loodavad, et sealt puistatakse neile sardiine. Seejärel ta tänas, tõusis laua tagant püsti ja astus pikemalt mõtlemata ruumist välja.

Kuigi tegu võib olla maitseka lavastusega, mis võib vabalt kuuluda Lars Von Trieri skandaalsete teoste turundusplaani hulka, näisid LaBoeufi kaasnäitlejad olevat hämmingus. Näitleja Christian Slater pööras jahmunud ajakirjanike jaoks asja naljaks, lisades juurde, et ilmselgelt on stsenaarium “sardiinidest pungil”.

Kuigi LaBeouf oli punase vaiba ürituse tarvis endale viisakad riided selga pannud, siis pressikonverentsil nägi ta välja nagu kodutu — rasvaplekkidega nokamüts, räpane lendurijope, rääbakad velvetpüksid ja kulunud saapad. Kuuluduste kohaselt on LaBeouf viimastel aastatel julgelt katsetanud erinevaid psühhotroopseid uimasteid ja olnud meedia huviorbiidis mitte niivõrd oma filmisaavutuste, vaid eraeluliste kurioosumitega. Tema pruudiks on momendil “Nümfomaani” II osas kaasategev modell Mia Goth.

Shia Labeouf