Väidetavalt on 55-aastane Öpik käinud oma sõbrannaga Pariisis ja Nizzas, kuid 36-aastasele Vankovale ütles ta, et tegemist on tööreisidega. Kuid Öpiku elukaaslane nägi fotosid mehest ja Khomutinnkovast ning viskas poliitiku nendee Surreys asuvast kodust välja.

"Ma olen öelnud Lembitule, et ta peab välja kolima. Me käisime juba teraapias, aga ma ei taha enam vaikida," ütles Vankova, kellel on Öpikuga kaheaastane tütar. Ta kirjeldab, kuidas ta leidis pärast väidetavaid tööreise mehe kotist kondoome ning tema jaoks oli kahtlane, et Öpik ostis enne reisi ka uued ujumispüksid ja sandaalid. "Nüüd ma saan aru, et ta käis puhkusel. Ma ei suuda uskuda, et ma uskusin tema valesid."

Öpik ja tema väidetav armuke:

Paar läks lahku ka 2017. aastal, kui Öpik saatis Vankovale kogemata foto, kus ta teise naise rindu suudleb. "Jätsin just Lembit Öpiku maha. See naine, kellega ta esmaspäeva öö koos veetis, võib ta endale saada," teatas Sabina toona.

Öpik ja tema elukaaslane veel märtsi alguses:


"Ma ei suutnud seda uskuda, kui neid pilte nägin. Ta oli alati väitnud, et on selle naisega vaid sõbrad, ent ma kahtlustasin pidevalt, et nende vahel on siiski midagi enamat," sõnas Sabina.