Aasta naisraadiohääl on Maris Järva. Meesraadiohääl Rauno Märks. Aasta naissaatejuht on rahvahääletuse põhjal aga “Ringvaate” tegija Grete Lõbu, meessaatejuht Kristjan Jõekalda kolme saate eest: “Nädalalõpp Kanal 2ga”, “Kaks kanget Indias” ja “Suur Lotokolmapäev — Rooside sõda”. Aasta sarja tiitli noppis “Padjaklubi”, aasta seriaalinäitleja tiitel läks aga Elisabet Reinsalule rolli eest sarjas “Kartulid ja apelsinid” ja “Pilvede all”. Meestest on parim seriaalinäitleja aga “Viimases võmmis” mängiv Üllar Saaremäe.

TV3 eriauhinna aasta naerutajana pälvis Ott Lepland näosaate rolli eest. Auhinna võttis vastu tema eest Genka, sest Ott ei saanud kohal kahjuks olla. “Mul on väga uhke olla uue munaga,” sõnas Genka Oti eest peetud tänukõnes. Aasta meelelahutussaate tiitli pälvis ka Otile uue muna toonud “Su nägu kõlab tuttavalt”. Aasta Kroonika kaanestaari tiitli sai Tanja, kes just eelmisel nädalal ajakirja kaunistas ning oma lahke näoga poelettidel tervitas.

Meelelahutuse elutööpreemia pälvis Ita Ever, kes kohal ei olnud. Krista Lensin lubas isiklikult proua Everile auhinna aga kätte toimetada ning terve saal seisis püsti austuseks. Hanna-Liina Võsa esitas aplausi ning ekraanidel jooksnud pildiseeria taustale loo “Young and beautiful”.

Tähtsaim! Aasta melelahutaja on Tanel Padar!

Kirjeldus Kroonika kodulehel selgitab, et seda auhinda jagatakse inimesele, kes on Sind elu argipäevades positiivselt üllatanud ja inspireerinud. Mitte ainult naerutanud, vaid pakkunud avaramalt häid emotsioone oma tegemiste ja esinemistega. Tõeline tujutõstja, kelle särava talendita ei kujutaks Eesti elu ette!

Kallis lugeja, vaata melugaleriid suurest glamuuripeost ning mõtle, kas oled rahul selleaastaste valikutega. Kes või mis jäi sootuks teenitud auhinnata?