21-aastane Cluam räägib enda glamuursest elust Youtube’i kanalis, millel on pea 200 000 tellijat. Suhkrubeebi issid on olnud lausa nõnda helded, et talle kuulub Melbourne’is üks kolme magamistoaga maja ja kaks korterit.

Cluam ise jääb aga tagasihoidlikuks ja sõnab, et tegelikult on tema elu üsna igav ja tavapärane.

"Pärast seda, kui ma oma elust suhkrubeebina rääkima olen hakanud, olen palju kuulsamaks saanud. Inimestele paistab minu elu suurt huvi pakkuvat, samuti pakub see neile palju lõbu," tõdes ta.

"Ma hoian tegelikult oma suhted internetist eemal. Kes nad üldse on, mida nad teevad ja mis kokkulepped meil on, need hoian ma kõik saladuses," tõdeb Cluam.

Üks suhkruissi elab Rootsis, teine Tokyos ja kolmas tema kodulinna Melbourne’is. Hetkel on ta kolme mehega avatud suhtes.

Cluam väidab, et issid maksavad tema eest kõik kinni, vastutasuks on ta neile vajadusel "partneriks"

.Rootsi issi maksab tema arved, Jaapani issil on ta neli korda külas käinud, Austraalia issil on aga lahutus seljataga, seega täidab ta lihtsalt enda ellu tekkinud tühimikku.

"Vaatamata suhte täpsele tüübile on teisest kultuurist pärit inimesega intiimses suhtes olemine põnev ja silmiavav. See õpetab sulle palju asju, mida sa tavalise turistina kunagi teada ei saa," on ta õnnelik.

"Ma olen täiesti teadlik, et need mehed ei võlgne mulle midagi, lihtsalt nii on läinud. Ma olen väga õnnelikus olukorras," nendib ta lõpetuseks.