Belinda nipid on seotud söögi, joogi, suhtlemise ja vaimse tervisega. Näiteks üks Belinda soovitusi on vältida kõrrega joomist, sest see tekitab suu ümber kortse. Kaunis naine usub ka seda, et iga kuu massaažis käimine ja sõbrannadega aja veetmine aitab tal püsida nooruslik.

Belinda lisab sõbrannadega aja veetmise võlude kohta, et miski pole nii hea, kui väike klatš, trenn jõusaalis, õhtune jalutuskäik ja hommikusöök kallite sõbrannadega. Naise sõnul mõjub see tõeliselt stressi leevendavalt.

Mis puutub massaažidesse, siis Belinda hinnangul pole tegemist mitte luksusteenusega, vaid millegi hädavajalikuga. Kui keha on korralikult muditud, siis tunneb Belinda end hästi ja see annab talle tohutult energiat.

Oluline on ka tervislikult süüa. Kõik teavad seda, aga kipuvad siiski selle tõsiasja igapäevaselt ära unustama. Tervislik toit mõjub kehale kosutavalt. Mis puutub sööki, siis Belinda eelistab süüa kuus korda päevas ja portsjonid on sama suured nagu kaks tema rusikat.

Suurepärases vormis kahe lapse ema usub ka seda, et mustikate söömine hoiab teda noorena, sest need pakatavad antioksüdantidest ja parandavad vere kvaliteeti.

Kindlasti soovitab Belinda aga vältida töödeldud toite ja samuti ei pea naine asjalikuks lugeda kilokaloreid. Tähtis on ka päeva jooksul piisavalt palju vett juua, et ei tekiks vedelikupuudust: iga toidukorda võiksid alustada suure klaasitäie veega ja väldi suhkruseid või alkohoolseid jooke.

Mis puutub naha noorusliku välimuse säilitamisse, siis Belinda ei soovita päevitada ja minna magama jumestust eemaldamata. Samuti soovitab ta kanda päikeseprille ja –kreemi nii palju kui võimalik.

Enne magamaminekut soovitab Belinda eelistada raamatut telefonile, sest liigne sotsiaalmeedia kasutamine pole sugugi hea.