Eile Pärnus Port Arturis toimunud noorte ettevõtlikkusprogrammi ENTRUM üritusel andsid noortele nõu loovuskoolitaja Alar Ojastu ning ENTRUMi tänavu aasta ettevõtlikkuse kehastus, Eesti otsib superstaari finalist ja saatejuht Teele Viira.

Programmi eesmärk on käia nelja aasta jooksul läbi kogu Eesti, kasvatades 14-18-aastastes ettevõtlikku eluhoiakut, anda esimest kogemust oma idee teostamises ning võimalusi läbilöömiseks neile huvi pakkuvas valdkonnas.

Teele Viira julgustas üritusel noori kõigest hoolimata iseendaks jääma. „Tegele sellega, mis sulle töeliselt huvi pakub, sest vaid nii jääd iseendale truuks ja teistele silma,“ lausus Viira.

Peale Teele Viira aitavad tänavu programmi vedada ka restoraniomanik Anni Arro, Click & Grow lillepoti autor Mattias Lepp, olümpiafinalist Heiki Nabi ning reisi- ja laulumees Marko Matvere.

Ürituse läbiviinud SA Entrum tegevjuht Darja Saar leiab, et oma südamehääle kuulamine on väga oluline, kuid paneb seejuures noortele südamele, et säilima peab ka vastutus. „On väga tähtis, et noor tegeleks sellega, mis teda huvitab, kuid just tema vastutab oma valikute eest ja seetõttu peavad need valikud teadlikud olema,“ rõhutab Saar.