28-aastasest aktiivsest ja selgesõnalisest Bethist on saanud viimastel aastatel muusika- ja moemaailma lemmik, kirjutab Daily Mail.
Ta on kaasa löönud mitmetel moeshowdel: esinenud nii Fendi kui ka Alexander McQueeni näitustel. Tema parimate sõprade hulka kuulub ka näiteks moeikoon Kate Moss.

Värvilisi ja julgeid rõivaid kandval naisel on kõhnusest oma arusaam. Ditto sõnul loovad moetrende oma ala asjatundjad ehk homomehed, kelle eelistuseks püünel ja tänavapildis on absoluutselt rasvavabad inimkehad.

Ka Beth ise loob trende. Sel kevadel jõudsid Briti kauplustesse suurtele tüdrukutele mõeldud värvilised kleidid ja püksid. Ditto oli see, kes disaini paberile pani, sest ta teab enda sõnul täpselt, mis ümaramate vormidega naistele sobib.

Ta on alati valmis rääkima teemal, kui tähtis on armastada oma keha ning sellega harmoonias elada. Valgeid, roosasid, rohelisi ja lillasid juukseid kandnud ülekaaluline Beth ütleb, et teab täpselt, mis tunne on siis, kui tänaval vastutulev mees sulle halvasti ütleb. Tema sõnul ei tohi selliseid kommentaare isegi mitte kuulata ja veel vähem neil hinge pugeda lasta.

Konkreetne Beth on otsustanud end ka raseerimisest hoida. Näis, millal karvased kaenlaalused ja nende populaarsus The Gossipi fännideni jõuab.