1. Mendi-Anna ehk Anna Jankelevitš säras kergema kerega oma Facebooki piltidel juba kevadel. Toona spekuleeriti, et küllap uus silmarõõm kaunima figuuri saladuseks on, ehkki umbes kuu aega tagasi ilmnes, et naine käis maovähendusoperatsioonil ning nüüd teeb ka trenni, et paremat vormi saavutada.

2. Meigivõlur Katrin Sangla on jumalannalikult kaunis naisterahvas, seda igasuguse kaalunumbri juures, ent küllap on asi siiski enesetundes. Nõndaks on ka Katrin viimasel ajal hoidnud saledamat joont kui varem.

3. Hurmav laulja Uku Suviste paljastas värskes ajakirja "Tervis Pluss" veergudel, et USA-s ülikoolis õppides tabas teda söögihullus ning ta pidi esimest korda elus rinda pistma ülekaaluga. Küll aga võttis ta end tõsiselt käsile ning pani paika väga range treeningkava, mida jälgib tänini.

4. Elina Born ei ole küll kunagi liiga suur olnud, ent supersaarisaate järel ja Eurovisioni eel hakkas Elina kõvasti trenni tegema ning tuleb tõdeda, et tulemuseks on meil nüüd veelgi ilusam Elina.

5. Kristjan Kasearul sai kõrini lödevast elustiilist ning ta seadis sammud jõusaali poole. Nõndaks ilmuski üsna keskmise saleda keha alt välja tõeline musklimägi ning Kristjan ei häbene sugugi ka naisfännide meeleheaks särki seljast rebida.

6. Tarvo Krall on kõigi eestlaste meeltes olnud pigem alati ümmarguse rõõmupallina. Mõned aastad tagasi hakkasid näitlejat aga vaevama erinevad tervisehädad, mistõttu ta oma kaalunumbrit olulisel määral kahandas.

7. Anti Reinthal pani augustikuus pekid põlema ning tulemus on vaimustav. Mõne kuuga kaotas ta üle kahekümne kilogrammi!

8. Koomik ja näitleja Ott Sepp oli pika ja sihvaka Märt Avandi kõrval pisut kogukam, end viimastel aastatel näeme laval hoopis paremas füüsilises vormis naljahammast.