Kalender näitab Putinit väga mitmest erinevast küljest. Küll näeme teda sõjalennukis või lihtsalt farmis ringi turnimas. Ent on pilte ka Vladimirist hoopis pehmemana. Ühel fotol kaisutab ta kiisuga, teisel hoiab süles last.

Ülejäänud piltidel seisab ta näiteks sukeldumisvarutust kandes mererannal, ratsutab hobusega, istub puu otsas ja kohtub Teise maailmasõja veteranidega.

Ent üks foto on eriti silmapaistev ning passiks lausa mõnesse moeajakirja. Sellel poseerides kannab ta tumedaid päikeseprille ja viimase moe järgi kokku pandud rõivakomplekti.

BBC korrespondent Moskvas, Steve Rosenberg, oli üks esimesi, kes kalendri endale näppu sai ja ta tegi sellest ka video, mille hiljem Twitterisse postitas. "Putin küünlaga, Putin lapsega, Putin üksinda, Putin sõjaveteranidega ja nii edasi," sõnas korrespondent oma videos.

Rosenberg lisas, et 2017. aasta kalender lõpeb edasivaatega 2018. aastasse: "Venemaa on rahuarmastav ja naturaalmajanduslik riik. Me ei vaja teiste inimeste territooriume. Me ei vaja teiste inimeste loodusressursse. Aga kui meid ohustatakse, oleme me valmis kasutama relvasid, et enda turvalisus säilitada.

Vaata fotosid ja videot!


It's out! The Vladimir Putin 2017 calendar. pic.twitter.com/fEt2tI7Stg— Steve Rosenberg (@BBCSteveR) October 15, 2016