Vaid mõni aeg tagasi saime kirjutada mehest nimega Jeremy Meeks, kes sai hüüdnimeks "maailma ilusaim vang". Nüüd on saaga saanud järje veel ühe imeloo näol, kus täitsa harilikust kriminaalist saab välimuse tõttu ihaldusobjekt.

Piltidel näha olev mees hakkas internetis kuulsust koguma, kui noored naised asusid levitama tema fotosid. Tema nimi on ameeriklane Mekhi Alante Lucky, aga teda tuntakse ka nimede all "Vangla-kullake" ja "Härra Lucky" (Prison Bae ja Mr. Lucky). Mees sattus seadusega pahuksisse ning arreteeriti eelmise aasta aprillist novembrini lausa viiel korral –autoärandamise, sissemurdmise, naisterahvale kallale tungimise ja politseinikule vastuhakkamise eest. 20-aastane põhjacarolinalane sai aga tänu oma vapustavale välimusele (mehel on üks silm taevasinine) vanglakaristuse asemel aga hoopiski oma 15 minutit kuulsust ning võimalik, et koguni kestva karjääri modellinduses, kui kriminaalne minevik uuesti välja ei löö.

Mees sai lepingu nimeka modelliagentuuriga ning käib jõudsalt pildistamistel, nagu näha ka tema Instagrami kontolt, kuhu tal juba üksjagu jälgijaid on tekkinud.

Vaata ja imesta:

Mis on aga saanud Jeremy Meeksist? Paistab, et sellel 32-aastasel meesiludusest kriminaalil on elu nagu lill: Instagramis 1,3 miljonit jälgijat ning tööd muudkui aga jagub.