Kristiine Spordihallis toimunud seminarile läinud Delfi fotograaf ei pääsenud samuti niisama - temalgi tuli südametšakraid avavast grupiteraapiast osa võtta, sest pildistada ega filmida üritusel ei lubatud, ent kohale oli ta ju läinud.

Ise kirjeldab ta kogemust ning toimunut nii: "Kohe sisse astudes märkas Veet mind ja kutsus lähemale, istuma mattide peale - keelduda pole kohane ja nii ma ka läksin. Osa võtsin ma selles üritusest nii 20 minutit, mille jooksul rääkis Veet sellest, kuidas ta Ameerikas ühte noort neiut aitas kehakaaluprobleemidega. Kui jutt läbi oli ja neiu loos terveks saanud, palus "õhtujuht" kohale tulnud inimestel oma läheduses olevatelt inimestelt käest kinni võtta, silmad sulgeda ja sügavalt sisse-välja hingata. Hingama pidi lausa nii kaua, et jõudsin mõelda, kas ehk mõni Veeti kaaslane käib meil kõigil taskuid tühjendamas. Iga paari sekundi tagant kordas ta mantrat "And breath again".

Kui suuremat sorti hingamine selja taga ja kops ilusti puhas, pidi tegema mõlemal pool oma kõrval olevale inimesele kõva kallistuse ning taas sulgema silmad ja hakkama hingama. Taaskord samasugune ring, mis lõppes kahe tugeva kallistusega. Teguviisi telgitaguseid valgustas Veet pärast teist kalliringi sellega, et kallistuse ja hingamisega avanevad südamešakrad ning palus kõigil, kes tundsid, et nende šakrad avanesid, tõsta käsi. Tõstsin ühtekuuluvustundest käe ka mina ning võtsin oma fotokoti, lahkudes suurest vanast, kergelt kopituse järgi lõhnavast spordihallist. Hiljem kuulsin üht vanemat naist ütlemas: "Rahmeldamist oli nii palju, et selg on kohe märg.""

Sinagi võid selle kirjelduse järgi teha tšakraid avavaid kallistusi täna ning vaadata siis, kui kirev seltskond on oma taskust välja käinud 60 eurot, et sarmika selgeltnägija seminarist osa võtta: