18. september:
Cambridge'i hertsoginna Catherine tantsib kohalikus rõivastuses ning ehituna juubelituuri viimases peatuspunktis, Tuvalu saarel toimunud vastuvõtul. Põhjust tähistada on küllaga - Briti kuningakoda on just saavutanud võidu ajakirja Closer üle, mis hertsoginnast alastipildid avaldas. 

Teel Tuvalusse riietus hertsoginna kohaliku rätsepatööna valminud elegantsesse aasitud pitsiga kollasesse kleiti.

Visiidil Tuvanipupu saarele kandis Kate vanikute ja helmestega ehitud mereväesinist Mulberry kleiti.

17. september:
William ja Kate saabuvad Saalomoni saartele. Lennukist väljudes on Kate rõivastunud geomeetrilise mustriga, lehviga vöötatud Jonathan Saunders Evelyni puuvillasesse kleiti, millega on sobitatud Jackie Onassise stiilis Jane Taylori kübar ja tagasihoidlikud nahatooni kingad. 

Honiara külakesse põigates näeb hertsoginna oma erekollasesse Jaegeri kleiti riietatult vihmale vaatamata päikeseline välja. 

16. september:
Ees ootab pikk matkapäev Borneo vihmametsas ning esmakordselt kogu reisi ajal võtab Kate riietumist täitsa vabalt - valik langeb khakivärvi pükste, saabaste ning lihtsa nööpidega pluusi kasuks. 

14. september: 
Õhtusöögil Malaisia riigipea juures on Kate'il seljas saarelt ostetud troopilise mustriga erkroosades toonides kleit, mis sobib Williami samuti saarelt ostetud sinise saaresärgiga. 

Külaskäiguks As-Syakirini mošeesse Kuala Lumpuris riietus Kate pikkade varrukatega valgesse kleiti, kandes kombekohaselt ka pearätti.

13. september:
Uhkel vastuvõtul Kuala Lumpuris kannab hertsoginna seisuse väärilist kuldset, kibuvitsatikanditega (Malaisia rahvuslill) Alexander McQueeni kleiti. 

Oma esimese rahvusvahelise kõne ajaks paneb hertsoginna selga Jenny Packhami plisseeritud, kolmveerandvarrukatega lillaka kleidi.

12. september:
British Gala Eden Hallis: Kate'il on seljas toreda mustriga pastelsetes toonides plisseeritud Erdemi kleit.

Ekskursioonil Singapuri Rolls Royce'i tehasesse kannab Kate valget Alexander McQueeni seelikkostüümi. 

Kohtumiseks kohaliku õppekeskuse noortega paneb hertsoginna Catherine selga sügistalvise hooaja trendikaima koosluse - ühtiva mustriga seeliku ja pluusi, mille autoriks kohalik disainer Raoul.

Kuninglik paar külastab Singapuri botaanikaaeda. Hertsoginna on selleks puhuks riietanud end kimonost inspireeritud õrnroosasse ning käsitsi maalitud lillemotiividega Jenny Packhami kleiti. 

11. september:
Esimene päev Singapuris. Hertsoginnal on seljas New Yorgis ilma tegeva Singapuri päritolu disaineri Prabal Gurungi elektrililla, kaleidoskoopilise mustri ja lihtsa lõikega šikk kleit.