1) Robert Pattinson

Mees on öelnud, et tiheda garafiku juures pole tal aega pesta ega riideid vahetada. Väga vamp värk!

2) Johnny Depp

See hurmur on tunnistanud, et võib vabalt päevi pesemata olla - pole siis ime, et kasimata piraadi roll nii hästi talle sobis.

3) Jessica Simpson

Nukunäoga kaunitari blondid kiharad küll läigivad, ent sama ei saa öelda ta hammaste kohta - naine tunnistas Elleni saates, et ei pese hambaid sagedamini kui kolm korda nädalas. Hambaniit ja suuloputusvesi on aga õnneks igapäevased kaaslased siiski. "Mulle ei meeldi, kui hambad liiga siledad on, kasutan hõõrumiseks särki või midagi vahel. Ma tean, et see on jäle, aga mu hingeõhk ei haise kunagi."

4) Matthew McConaughey

Romantiliste komöödiate staar pole aastaid deodaranti kasutanud. Vabandus? "Mulle ei meeldi lõhnata nagu keegi või miski muu." Kui hais talumatuks muutub, leiab ta õnneks duši.

5) Megan Fox

"Ma ei korista. Mu riided jäävad, kus juhtub. Vahel unustan ma WCs ka vett tõmmata." Liiga palju infot, Megan!

6) Brad Pitt

Seksikalt kasimatu filmistaari look pole taotluslikult selline - mees on tunnistanud, et kuue lapse ja kassahittide kõrval on dušš viimane, millele ta mõtleb. Kuuldavasti sai ta filmi "Vääritud tõprad" võtteplatsil kaasnäitlejal Eli Rothilt vihje kiirpesunipiks - beebisalfrätid, millega kaenlaalused üle käia.

7) Snooki
Kaunitar tõdes Conani jutusaates, et talle ei meeldi ilutoodetele raha kulutada. Pärats tõsiseid kaevamisi internetis leidis naine lahenduse: kassiliiv on parim näo- ja kehakoorija.