Tegemist on Hermès kotiga Birkin 30 Palladium ja selle taiese hind algab eBays 11 000 eurost ning küündib 18 000 euroni. Ka võltsing pole odavate seast - see maksab ligi 600 eurot.

Proua Ojuland kommenteeris Õhtulehele oma kallist maitset nii: "Kui tahta midagi elus saavutada, olgu see karjääris või materiaalse poole pealt, siis tuleb tegutseda ja vaeva näha. Virisemine ja looderdamine ei vii kuhugi. Olen alati seadnud omale elus kõrged eesmärgid ja nende täitmise nimel tööd teinud. 1990. aastatel töötasin näiteks alati kahel kohal. Oli ka aeg, kus olin ametis kolmel kohal."

Publik toob sinuni galerii Kristiina Ojulandi oivalistest jakkidest, presidendi vastuvõtul kantud Chaneli kleidist ja käekottidest.

Vaatas kingi kolm kuud

See pole aga ainus kord, kui proua Ojuland on kalli maitsega silma paistnud. Aastal 2010 säras Ojuland Eestimaa Uhkuse galal ekstravagantsete kingadega, mille kohta kommenteeris järgmist: "Need on disaini kingad, aga kaubamärki ma ütlema ei hakka, muidu tehakse mulle jälle etteheiteid, et ma reklaamin mingit firmat. Võin öelda, et käisin neid kingi enne kolm kuud poes vaatamas ja alles siis otsustasin, et ostan need ära."

Kellele Chanel ei meeldiks?

Aasta hiljem korraldas Ojuland Mäetaguse mõisas valimiseelse vastuvõtu rahvusvähemuste kultuuriseltside esindajatele. Üritusele saabudes kandis proua Ojuland Chaneli "Cambon Black & White Bag/Tote" kotti, mis erinevatel andmetel maksab üle viiesaja euro. Toona kommenteeris Ojuland Publikule oma valikut nõnda: "Öelge mulle naine, kellele Chanel ei meeldiks?"

VAATA GALERIID:

Tõsi on see, et kallite kaubamärkide käekotid, kingad ja kostüümid, mida hästi hoida, peavad vastu aastakümneid ja investeeringuna on nad samuti väärtuslikud. Kui omanikul on alles sertifikaat, saab need soovi korral alati maha müüa.